Жените са създания, обвити в мистерия. Гримове, прически, обувки и емоционална нестабилност, комбинирана с неутолим глад за шоколад, това е ясно. Но какво се случва с жените, когато правят онези неща, които правят мъжете? Изобщо... правят ли ги? Определено да! Ето някои неща, които не знаете за женската мастурбация, и които вероятно никоя дама няма да сподели открито:

Някои жени мастурбират рядко. Някои - много.

За всички неща, които природата е отнела на жената, тя я е компенсирала с множествения оргазъм и някои жени силно се привързват към него. Има жени, които се сещат веднъж в месеца. Има такива, които го правят всеки ден. По няколко пъти на ден. В обедната почивка. Преди да излязат на пазар или на среща с приятелка. Докато говорят по телефона, спазвайки уникално самообладание. Понякога дори говорят по скайп и под бюрото са без гащи, защото са ги хванали в момента на акта. Последният тип много умело превключват между състояние на възбуда и делови отношения, пише Actualno.com.

Изобщо не им пука как изглеждат

Когато жената е с мъж винаги гледа да се извием от онази страна, от която изглежда най-слабичка; да охка не твърде силно или твърде тихо; да прилича на русалка, излизаща от пяната на океана. Когато мастурбират пък, изобщо не мислят за това. Правят гримаси, които биха изплашили и дявола, зъбят се, ръмжат, хапят възглавниците, но всяка енергия, която не се губи в мисли и старание за това как изглеждат, се отразява в силата на оргазма, който изпитват. И следващия. И по-следващия. Не всички жени приличат на ангели, когато свършват. Поне като мастурбират, не им пука изобщо.

Фантазират си сексапилни безумия

Стигне ли се до фантазии, незнайни неща се случват в женската глава. Тройка с двама мъже, които в реалния живот никога не са се срещали? Идеално. Бившият отпреди десет години? Не знаеше какво прави, но пък природата му беше дала доста. Райън Гослинг? Мик Джагър? Елвис? Памела Андерсън? Всичко е позволено. Истината е, че няма как да си представите човек, който никога не сте срещали – затова всички фантазни герои са съставени от познати черти, характеристики, образи. По-скоро биха умрели, отколкото да си признаят за кого и какво мислят по време на мастурбация.

Ползват играчки - цял арсенал

На малко жени им е достатъчно да го правят само с пръсти. Ръката се изморява, пръстите не са достатъчно дебели, става твърде мокро, скучно е. Друго си е да разчиташ на "ЗаекЪТ" със 101 скорости, пърпорещи мотори и нестихващо либидо, който прави абсолютно всичко вместо теб и не казва гък против издевателството, което му оказваш, пише Sexwell. Играчките са извор на щастие за всяка активно мастурбираща жена. Един ден ти се иска това, друг - онова, а накрая никой не се сърди. Перфектно!

Може с порно, може и без

Порното е наистина опционално. Някои жени си пускат. Други са го правили веднъж и не са харесали идеята. Истината е, че докато мъжете трябва задължително да имат чифт зърна или разтворени крака, които да ги гледат от другата страна, в женската глава може съвсем лесно да се организира прожекция на цяло шоу. Защо мислите, че романът "50 нюанса сиво" спечели толкова пари?!

Мислят активно за това, макар и да не им личи

Със сигурност поне една от жените, с които сте говорили през последната седмица, ви е гледала право в очите, слушала ви е внимателно и в главата й се е въртяло само едно: „Леле, как нямам търпение да се прибера и да си поиграя!“. А отвън са си все същите мили и непорочни жени.