Нов месец, нова година, много нови възможности, които ни очакват. Вълнуваме се какви ще бъдат нашите първи стъпки, дали ще ни донесат благополучие. Аz-jenata.bg публикува прогнозата на астролог Анджела Пърл (Angela Pearl), която се занимава и с карти таро. 

Овен

През януари Овните ги очакват срещи с роднини, ще се сдобият с нова информация и контакти. Пътуванията, които планират ще им донесат положителни емоции. Търсещите работа ще я намерят. Но важно е да внимавате с финансите, защото положението няма да бъде много стабилно. Пред вас ще се открият нови възможности, но за да се възползвате от тях, ще трябва да погледнете на всичко, което се случва под различен ъгъл. Таро картите съветват Овена да не се фокусира върху миналото и смело да върви напред. В личния си живот всичко ще бъде наред.

Телец

Вселената е подготвила приятен подарък за Телеца под формата на положителни емоции и възможност да отиде там, закъдето отдавна е мечтал. Родените под тази зодия ги очаква и финансово благополучие. През януари ще може да изпуснете напрежението и да тръгнете към положителната промяна.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, това е идеалният месец за личните ви взаимоотношения. Очакват ви романтични вълнения и радости. Нещата ще се развиват интензивно. Януари ще бъде началото на нов период, възможно е да промените стария начин на живот. Всичко ще се промени драстично. Възможни са преместване и смяна на работата с нещо по-хубаво. Обърнете внимание на здравето, спортувайте повече и се хранете здравословно.

Рак

В първия месец на новата година не се очакват успехи в работата, като не са изключени проблеми и пречки. Отделете повече време за почивка. Не стартирайте нищо сериозно и ако е необходимо поискайте помощ. Възможни са обрати в събитията, но не се страхувайте. Доверете се на Вселената и всичко ще мине по най-благоприятния за вас начин.

Лъв

За Лъвовете януари ще бъде месец на нови перспективи. Възможно е да бъдете повишени в работата и това да доведе до значително увеличение на доходите ви. Периодът е подходящ за пътувания и покупки. Бъдете активни, спортувайте и внимавайте с храненето.

Дева

Девите най-накрая ще намерят време за себе си. Добре е да помислите за повече релаксиращи процедури, спорт, нещо с което да намалите стреса. Очакват ви промени свързани с местоживеенето и доходите, но те ще бъдат положителни. В работата са възможни нови проекти, които ще изискват от вас повече отдаденост, но именно това ще отвори пред вас нови перспективи.

Везни

Ако е имало нещо, на което не сте обръщали достатъчно внимание през втората половина на 2018-а, сега ще се наложи да предприемете някои спешни мерки. Време е да разрешите въпросното нещо, за да премахнете и проблемите. Януари е добър период за започване на курсове, придобиване на нови познания, започване наново хоби. Очакват ви кратки пътувания.

Скорпион

Месецът ще бъде динамичен и вие ще забележите това. Някои от представителите на зодията ще получат нова оферта. Ще имате възможността да реализирате много от вашите желания. Някои от тях ще се материализират от само себе си. Бъдете внимателни с разходите.

Стрелец

Зелена светлина и нови възможности за вас, Стрелци. Таро картите ви съветват да не бъдете мързеливи, а да действате. Ако сте дейни ще сбъднете голяма част от плановете си и ви очаква един добър старт на новата 2019-а. Прегледайте финансите си. Ще ви хрумнат нови идеи за печалби.

Козирог

Активен ще бъде януари за родените под знака на зодия Козирог. Не са изключени пътувания. Ако работата ви е свързана с научни изследвания, преподаване, реклама, застраховане и телевизия, ще имате успехи, нови контакти и дори бонуси. В края на месеца е възможно да се появят някои проблеми. Гледайте смело напред и не изпускайте късмета. С вяра нещата ще се подредят.

Водолей

Ако отдавна планирате да смените работата си, тогава януари ще бъде най-подходящият месец за това. Спокойствието и вярата във възможностите ви ще донесат желания от вас успех! Доверете се на интуицията си. Няма да ви липсва енергия за нови начинания, като не забравяйте да се грижите за емоционалното и физическото си здраве.

Риби

През първата половина на януари много от представителите на зодията ще могат да поставят началото на един по-здравословен начин на живот, въвеждайки промени в храненето и започвайки спортна активност. Периодът е добър за намиране на вашата сродна душа. През новата година не се страхувайте да мечтаете, защото всичко е възможно да се случи.