В разгара на сексуалните игри може да получиш или да нанесеш наранявания. Разпредели силата си и не се увличай!

Ето какво не трябва да правиш с пениса му!

1. Не го огъвай докато е твърд!

Той изобщо не е предназнчен за огъване под странен ъгъл и още повече по време на ерекция, пише Cosmopolitan.bg.

2. Не го удряй!

Знаем, че звучи смешно, но някои хора наистина смятат, че на мъжете им харесва. Нищо подобно - кожата на пениса е много чувствителна и неуспешните потупвания могат да доведат до сериозни наранявания.

3. Не го хапи!

Припомни си втора точка и си представи, че така можеш да загубиш възможността си да те допусне пак там (долу), в случай, че си покажеш зъбите.

4. Изчисли интензитета на триене!

Леките движения са приятни и препоръчителни, но резките могат да навредят на пениса му и да го наранят. Ако прекалиш, инструментът му ще се зачерви и ще получи така нареченото "фрикционално изгаряне", и тогава ще трябва да отидете в травматологията (да, ще бъде неприятен финал, така че внимавай).

5. Не го мий с гъба!

Ако наистина искаш да се увериш в хигиената му и предложиш ти да му направиш баня (ако това се окаже някак секси и за двама ви), го направи само с вода и сапун. Абразивните гъби са болезнени и опасни дори.

6. Не лягай върху него с цялата си тежест!

Разбира се, че е хубаво пенисът му да те докосва (особено в определени ерогенни зони), но ако прехвърлиш теглото си изцяло въху него, може и да го счупиш (ауч!)

7. Не прекалявай с изпробването на еластичността му!

Пенисът може да се разтегне малко, но всъщност той не е предназначен за това. Затова, внимавай със силата, която прилагаш.

8. Не се опитвай да вмъкваш нищо в него!

Малката дупчица, намираща се на върха на главичката не е предназначена за поставяне на каквото и да било, нито за запушване! Това може да бъде много, много опасно!

9. Не се опитвай да го включиш в контакта!

И не се опитвай да го поставиш в тостера. Това звучи много американско като сценарии (но да не забравяме, че в САЩ човек спечели дело в съда, защото на колбаса не пишело, че не трябва да се пъха в ануса! Странни американци.) Но да оставим тези единични странни случаи настрана и да си признаем, че в пристъп на страст някои хора са напълно лишени от способността да мислят и им хрумват странни игри и експерименти. Е, няма нужда! Нека бъде приятно, а мъчение.