Но както всяка роза, колкото и прекрасна да е тя, има бодли, така и всяка поза, колкото и да е възбуждаща, има своите недостатъци. Мъжете са различни, пенисите и усещанията им са различни, но ние събрахме негативното мъжко мнение за някои от най-разпространените секс пози. Нека видим какво не им харесва в...

1. Мисионерската

Може да се каже, че е скучна, но така, както е скучна филията с масло. Пак ти е вкусна, но не може да се сравнява с основното ястие. Другият проблем с нея е, че мъжът трябва да върши цялата работа. Връщаме се отново на сравнението с филията с масло – представи си, че си я хапваш с наслаждение, но същевременно трябва да стискаш мускулите на дупето си, от време на време левият ти крак се схваща и през цялото време се опитваш да не свършиш, преди да си си дояла филията. Добре, това ти не можеш да си представиш, но горе-долу така се чувстват мъжете по време на мисионерската.

2. Кучешката

Ех, кучешката – супер възбуждаща и желана от мъжете поза. Всички я харесват, вероятно дори родителите ти (съжаляваме, но нали в тази статия ще си казваме горчивата истина). Ако кучешката има един недостатък, той е именно този – всички я обичат. Вече споменатите родители, съседите, колежката от съседната стая... май по-добре да спрем до тук, преди завинаги да сме развалили тази готина поза за теб и мъжа в живота ти.

3. Ездачката

Има много позитиви, но и един недостатък, който надделява над хубавите усещания. Това е най-лесната поза, в която мъжът може да си счупи пениса. Докато страстно го яздиш, членът му може да се изплъзне и ти да се стовариш отгоре му с всичка сила. Ох-х-х! В най-лоши случай, ще се наложи да тичате до болницата. В най-добрия – няма да може да правите секс в следващите няколко часа.

4. Секс в банята

Вероятно сте прави. Мокро и хлъзгаво е. В краката ви се въргалят бутилки от шампоан. Вода пръска в очите му, замъглявайки зрението му. Помисли за това: доста хора претърпяват злополуки в банята и то без да правят секс – просто докато се къпят. Сексът в банята е директна покана тези злополуки да споходят и двама ви, докато сте чисто голи и безпомощни.

5. Лъжички

Това не е лоша поза, но също така не е и идеална за доста мъже, тъй като не са способни да останат дълго време в нея. Не е подходяща за секс маратон, така да се каже. Освен това, на мъжа му е доста трудно да вижда гърдите ти от този ъгъл.

6. Обърната ездачка

Същите недостатъци като тези на ездачката, само че тук жената непрекъснато се притеснява, че мъжът може да види ануса й. Затова, желае да смените позата бързо-бързо. А това не е готино.

7. Изправени

Звучи забавно и новаторско да пробвате секс в изправено положение. Докато един от вас не прасне другия с ръка или крак.  Да не говорим, че ако той не се е подпрял на стена, докато го правите, вероятно ще се измори след няколко минути.

8. 69

Това е невероятно интимна поза. За някои хора, това е проблем сам по себе си. За други, идеята, че лягат с цялата си тежест върху тялото на другия, също не е комфортна. А за трети... е, не им се вижда естетично да завират главите си в чужди дупета.

9. Ръчен труд

Няма по-гадно нещо за един мъж от жена, която се опитва да го накара да свърши с ръка. От мъжката гледна точка, те са като вода в бутилка. Разхождаш се по улицата, ожадняваш и трябва да си купиш по-скъпата бутилирана вода. Защо да го правиш, когато можеш да се прибереш вкъщи и сам да си сипеш чешмяна – има същия вкус, нали? (В случай, че не е ясно, сравняваме с бутлирана вода чекията, направена от жена с тази, която мъжът може сам да си направи.)

TrafficNews.bg