Съвсем не е това, което си мислите. Вярно е, че мъжете се славят с похотливите си мисли, но ще се изненадате, че това, което всъщност искат най-много в леглото съвсем не ги прави перверзни.

Забравете за акробатичните секс пози, порно сцените, аналния секс, секс играчките и всички други неща в секса, които предизвикват смесени чувства и жените. Всъщност нещата, които мъжете наистина ценят и искат в секса са далеч по-различни:

Спонтанност

Мъжете не си падат по режисирането на сцени, отлагането, понеже мястото не било подходящо, планирането и въобще нагласения секс. Когато страстта ги обземе, искат една жена на момента, независимо от мястото.

За един мъж кухненският плот е точно толкова удобен за секс, колкото и леглото в спалнята. Но някои жени не са на същото мнение, пише Rozali.com.

Дори и максимално възбудени те пак ще отложат дори и с малко секса, за да се пренесат на дивана или на леглото в спалнята. А това понякога е достатъчно, за да убие страстта. Именно това е причината мъжете да ценят високо склонността на жените да бъдат спонтанни, що се отнася до секса.

Инициативност

Дори и да не направите първата крачка, мъжете ще я направят. Безспорно те са професионалисти в прилъстяването, но понякога им се иска инициативата за секс да идва не от тях, а от жената до тях. Това е като награда за тях - да се почувстват желани, нужни и високо оценени.

Мъжете, също така, нямат нищо против те да водят в секса, но умират от удоволствие, ако жената поеме инициативата, определя темпото и избере тя да е отгоре.

Секси бельо и прическа

Понякога за един мъж е достатъчно да ви види в секси бельо, за да се възбуди. И обратното! Колкото и възбуден да е бил, може да убиете желанието му за секс, ако бельото ви е неподходящо, а интимната ви прическа отговаря на описанието "таралеж в гащите". Идеалното начало за добрият секс за мъжете включва дантела, а под нея мека и гладка кожа.

Стонове и мръсни думи

Мъжете не си падат по твърде шумните жени, които крещят в леглото, но си падат по жените, които обичат да стенат, изразявайки възбудата си. За мъжете това е идеаланата звукова индикация, че се справят отлично. Женските стонове са като аплодисменти за силния пол и действат още по-възбуждащо и за двете страни в леглото. Същият ефект имат и добре подбраните мръсни думи по време на секс.

Оргазъм 

Най-много от всичко мъжете искат именно това - да докарат една жена до оргазъм. Поредната награда за сексуалните умения на силния пол. Знаейки това, много жени прибягват до симулиране на оргазъм, но вместо това, мъжете биха се радвали много повече, ако им кажете/покажете какъв е начинът да ви докарат до оргазъм.