Новогодишната вечер е вълнуваща, забавна, чакана с нетърпение и пълна с емоционални мигове, но и леко тъжна. Правим си равносметка за изминалата година, понякога сме претоварени от подготовката за вечерта и другите ангажименти, които имаме, друг път плановете не се получават по начина, по който сме искали, пише Teenproblem.net.

Ето и какво мразят зодиите на Нова година:

Овен

Знаят, че купонясват здраво, пият много коктейли и шотове и се плашат от това как ще се чувстват през деня на 1 януари, особено ако имат ангажименти. Започват новата година неадекватни и с главоболие и смятат, че това не е добро начало.

Телец

Телците чувстват напрежение, когато си представят, че трябва да излязат, да отидат на заведение и да празнуват до малките часове. Предпочитат да са на домашно парти или поне да се приберат в по-разумно време. Работят много и са изморени, затова не им харесва да са в неспокойна обстановка цяла нощ.

Близнаци

Правят всичко в последната минута. Вероятно са забравили да планират нещо по-специално или да се заемат с подготвянето на нещо, което са обещали. Притесняват се да не развалят вечерта или да не се озоват на грешното парти.

Рак

Натъжават се, че е краят на годината. Дори годината им да не е била успешна, те свикват с нея и нещата, които им се случват и просто стават емоционални, когато трябва да се сбогуват. Не могат да повярват колко бързо тече времето.

Лъв

Крале на купона са, винаги са на най-бляскавите партита. Ядосват се, че не могат да облекат нещо по-секси и впечатляващо, заради студеното време. Не им харесва и че студът разваля прическата и грима им.

Дева

Най-много ги дразни това колко скъпо излиза посрещането на Нова година. За една официална вечеря или парти с няколко питиета дават доста повече пари, отколкото за подобно парти в петък вечер. Струва им се безсмислено.

Везни

Искат новогодишната нощ да е вълшебна и романтична и се натъжават, ако никой не ги е целунал в полунощ. Искат приказка, а обикновено просто всички около тях са много пияни и неадекватни. 

Скорпион

Изключително много се дразнят на фразите от типа "Нова година, ново аз" и "Нова година, нов късмет". Смятат, че промяна в календара не означава истинска промяна в живота и на 2 януари всичко ще си е същото. Тези мотивиращи фрази им се струват безсмислени и празни.

Стрелец

Мечтаят и си представят колко невероятна ще е новогодишната нощ. Мислят, че ще е значима, вълшебна, забавна и че може да промени живота им. Но знаят, че реално нощта е само забавна и рядко им се случва нещо смислено, което може да промени живота им.

Козирог

Замислят се за нещата, които са постигнали през годината и най-вече - за тези, които не са. Отделят много време в разсъждения къде са сбъркали и защо са се провалили, което ги стресира. Не могат да се отпуснат и постоянно се чудят какво да променят през новата година и какви решения да вземат.

Водолей

Конфети, фойерверки, шампанско, музика, пожелания, обещания за новата година - всичко това вече отдавна е банално за тях. Толкова е предвидимо и очаквано как ще премине партито и какво ще говори всеки, че Водолеите се отегчават. Не искат да слушат такива клишета и да правят едно и също всеки път, но рядко намират ентусиасти за нещо различно.

Риби

Искат просто да забравят миналото, проблемите си и да се забавляват и да пият, но щом часовникът удари 12 ч. стават сантиментални и емоционални. Мислят за предишни случки, за предшини новогодишни партита. Чудят се какъв е смисълът на живота им и дали през изминалата година са направили нещо значимо и красиво.