Порно фимите не са стандарт за секс. Всеки харесва и прави различни неща, но въпреки това... ето някои неподозирани уроци от ХХХ телевизията, пише Cosmopolitan.bg.

Колкото и да си мислим, че знаем всичко за секса и имаме хиляди нагледни помощни материали, има някои неща, които според мен забравяме и пренебрегваме. Забравяме да експериментираме, да сменяме и дори да играем малки роли, които да разнообразяват сексуалния ни живот. Забравяме кой какво харесва и разчитаме на рутината, а всичко е толкова просто – може да откраднеш някои готови идеи – или ако щеш дори стереотипи, които доказано възбуждат мъжете – от порно филмите.

Външен вид – поддържан!

Всеки има различни разбирания за секси външен вид, но поддържан външен вид е горе-долу лесно разбираемо за всички. Космите по краката и под мишниците не се зачитат нито за поддържан вид, нито са нещо секси (поне за повечето хора). Това е първият нагледен урок от порно филмите – поддържай се винаги привлекателна, в крайна сметка не знаеш къде/с кого/кога ще се наложи да се събличаш. Прави неща, които те карат да се чувстваш красива и добре, да бъдеш уверена в себе си. Независимо дали това значи да си сложиш червен лак за нокти, да облечеш красива нощница или да се запишеш на фитнес. Всичко, което те кара да се чувстваш добре, те прави по-желана и привлекателна.

Маскирай, прикривай и използвай всичко в своя полза.

Не е нужно да си купуваш специални костюмчета – ако има част от тялото ти, която те притеснява (обикновено това са дупето и бедрата!) просто ги прикрий – един разгърнат копринен халат/обикновена хавлиена кърпа могат да свършат чудеса. Мъжете се влияят от визуалните възприятия. Високите токчета са по-секси от удобните пухкави пантофки. Посрещни го след тежък работен ден с перфектен грим и прическа, секси бельо и високи токчета – самият факт, че си се постарала за него, ще го накара да се чувства Супермен.

Секс на необичайно място.

Спалнята в един момент доскучава и колкото и да е комфортна, е добре да се разнообрази. 

Безумен сюжет с героична роля.

Секси домакиня вика водопроводчик, за да й поправи крана на мивката – класика! Тук е въпрос на импровизация в домашни условия – от „развали се слушалката на душа, докато съм под душа“ до „не мога да си сложа колието, докато съм по бельо и токчета и се подготвям за излизане“. И така той те спасява, ти му се отблагодаряваш. Мъжете си умират за такива истории.

Съблазнявай.

Според мен жените правим голямата грешка понякога да чакаме да бъдем съблазнени от мъжете. Това всъщност е урок не само от порно филмите. Подобни сцени – в които жената съблазнява мъжа – има в най-различни филми и винаги тези моменти за мъжете са много възбуждащи.

Техника.

Не се сещаш как да изпълниш определена поза? Колкото и да четеш, много по-лесно и бързо ще се научиш, ако го видиш нагледно. Това, според мен, е най-голямата полза от порното – дава ти още една гледна точка за това как би могла да „изпълниш“ нещо.

Говори.

Не е нужно да крещиш „Давай жребецо!“, просто го питай какво иска или му казвай ти какво искаш. Мълчанието в леглото понякога може да бъде много тегава история.

Прояви откровен ентусиазъм.

В нашето общество до известна степен е наложено, че сексът не е приоритетно занимание – за разлика от домакинската работа, примерно. Което е абсолютна глупост и лъжа. Затова показвай ентусиазъм по време на секс, когато си възбудена или просто поемай инициативата. Забрави за романтиката за момент и просто бъди откровена, като наричаш нещата с истинските им имена. Вместо да му пишеш sms „Липсваш ми, искам да ме прегърнеш“ пробвай с „Липсваш ми, искам те“.

Промени сценария.

Ако се повтаря една и съща рутина, рано или късно доскучава. Събуди го посред нощ, увита гола около тялото му или го събуди рано сутринта с целувки. Резултатът трябва да е видим до няколко секунди.

Фантазирай & експериментирай.

Независимо дали това включва секс-играчки или радикална смяна на подхода, външния ти вид, позите и каквото още ти хрумне. Остави фантазията ти да те води, прави нещата, които ти доставят удоволствие и не се притеснявай от нищо – дори да си малко егоистична. Ако ти изпитваш истинско удоволствие, бъди сигурна, че той ще го усети и ще се възбуди още повече.