Все пак си струва да се вслушаш в него по-внимателно: мъжкото достойнство може да ти разкаже доста повече за неговото здраве.

Когато мъжът иска по-често да правите секс, отколкото може. Ако си забелязала, че мъжът ти психически е готов да правите секс, но нещо не върви както трябва, в никакъв случай не си затваряй очите. Естествено, че няколко сексуални несполуки в дълъг период от време са напълно нормални, но честите проблеми с ерекцията могат да бъдат знак за сърдечни заболявания. Ние сме все пак големи момичета и разбираме, че когато кръвта не може да премине при първия призив към пениса, то такъв проблем с времето може да настъпи и със сърцето. Затова не чакайте по-ясни сигнали, а обсъдете възможните проблеми и запишете час при кардиолог (не подминавайте и уролога).

Главата – началото на всичко

Ти, както никой друг, можеш да видиш всички изменения, които се случват с члена на мъжа ти.

Той самият може да се прави, че нищо не забелязва (докато не го заболи), но ти като любяща половинка трябва да следиш неговото здраве. Ако главичката на члена се е зачервила и малко се е подула, това може да е признак на сериозни заболявания! И не бързай да го обвиняваш в изневяра: болестите могат да са причинени от бактерии, вируси или гъбички, които можеш да хванеш от къде ли не, освен от друга жена.

Чести отбивания до тоалетна

По време на филма вие често-често слагате пауза, за да отиде той до тоалетната?

Ако преди това не е изпил кег с бира, то е добре да обърнеш особено внимание: това може да сигнализира за доброкачествена хипертрофия на простата – заболяване, което често се среща при мъжете в напреднала възраст, но може да засегне и по-млади. Неправилно е да смяташ, че болестта ще мине с времето! Развитието й може да доведе до бъбречна недостатъчност, анемия и рак на бъбреците.

Не може да свърши

Ако мъжът ти, който преди можеше да свършва и не ти беше трудно да се убедиш в това, изведнъж се сблъска с проблема, че не получава оргазъм или има прекалено малко сперма, причина за този проблем може да е ниското ниво на тестостерон в кръвта.

Помислете заедно какво в неговия начин на живот може да повлияе на нивото на хормоните? Разбира се, това е възрастта, неправилното хранене, вредните навици, излишните килограми и отсъствието на физическа активност. Посъветвайте се с лекар как да върнете предишната сила.

Профилактика на импотентността

За да не се случи това нещо, което даже те е страх да произнесеш, е нужно да обърнеш внимание на няколко важни детайла:

** Бельото, което носи мъжът ти.

Лекарите са уверени, че изкуственото бельо е изключително вредно за мъжкото здраве: мъжете, които носят синтетика, получават ерекция с 15% по-рядко от онези, които предпочитат памучните боксерки.

** Вредните навици.

Например, пушенето. Капка никотин е способна да убие не само кон, но и ерекцията на мъжа ти, а освен това и да увеличи риска от ракови заболявания.

** Храненето с фастфууд.

Всеки ден слушаме хиляди доводи за вредата от фастфууда. Можем да добавим и още един: неправилното хранене може да доведе до намаляване на нивото на тестостерона. А до какво води това – прочети по-нагоре.

TrafficNews.bg