Мъжете не са наблюдателни? Не и по време на секс! Ето какви винаги ще направи впечатление на мъжете под завивките.

Мъжете не забелязват дребните подробности, върху които жените се фокусират - счупен нокът, косъмче около бикини зоната, напукани пети и от сорта. Мъжете гледат доста по-мащабно на нещата и забелязват съвсем различни неща:

Вашата инициативност

Ако мъжете вършат цялата работа, а жените просто чакат да видят какво ще се случи по-нататък, това е признак на незаинтересованост, която убива ентусиазма и сексуалното желание у мъжете. Така че разменяйте ролите си от време на време и покажете инициатива, разкопчавайки панталоните му, обяздвайки го и от сорта, пише Rozali.com.

Начинът, по който се движите

Движенията на тялото ви, гъвкавостта и извивките ви са нещо, което няма как да остане незабелязано от мъжете. А в случай, че играете ролята по-скоро на статуя, страстите ви наистина ще се охладят. Мъжете обичат да ви виждат чувствени и възбудени, да усещат гърдите и бедрата ви, плъзгащи се по тялото им. Не се притеснявайте да се поизпотите малко. Това няма никак да направи лошо впечатление на мъжете, а напротив.

Очите ви

Мъжете обичат зрителния контакт. Обичат да виждат в очите възбудата ви. Ако погледът ви е забит в земята или блуждае някъде към тавана, това е сингал за мъжете, че не се чувствате на мястото си, че изпитвате съмнения, отегчение или сте просто сраменжливи. Мъжете няма как да не забележат бягащия ви в различни посоки поглед, което рано или късно ще убие сексуалния ентусиазъм и у двама ви.

Вашето безмълвие

Не сте в църква, за да пазите тишина. Мъжете обичат жените да бъдат шумни, да стенат, да прошепват мръсни думи. Тихият секс не е секси за никого. А женските стонове в леглото са като увации за мъжете. Мъжете обичат да изразявате възбудата си звуково, за да са наясно, че са на прав път.

Интимната ви прическа и бельо

Добре оформената ви интимна прическа, криеща се под съвършено бельо е нещо, което ще остане завинаги в съзнанието на един мъж. Само тази гледка може да изтреля мъжете в космоса, така че се постарайте, преди да се озовете под завивките с мъж.