Защо някои хора изпитват нужда да кажат нещо преди, по време или след секс? Какво толкова има за обсъждане? Времето? Реформите в здравната или образователната система? Онзи странен сърбеж? Разбира се, че единственото, което може да се коментира в такъв момент е това, което правите.

Ето ги 6-те неща, които никой мъж за нищо на света не иска да излизат от устата на жената, с която си е легнал (не, за да си поспят едно хубаво, ако ни разбираш...).

Какво казваш ти:

„ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИ Е“.

Какво си казва той: Често разпространено и напълно погрешно схващане е, че всички мъже искат да бъдат първите „завоеватели“ на девственица. Всъщност, последното е истина до 18-годишната им възраст (или индивидите на това интелектуално равнище). След тази възраст момчетата имат нужда от мацка с малко повечко опит. Девственото момиче в леглото означава най-вероятно ужасен секс както и твърде силна емоционалност преди, по време и след това.

Какво казваш ти:

„СЪПРУГЪТ МИ Е ВКЪЩИ“.

Какво си казва той: Ако е бил наясно, че си омъжена, вероятно е очаквал, че това ще се случи един ден. Ако е смятал, че си необвързана, ами отчасти грешката пак си е негова. Но това не е проблемът, който ще разнищваме в момента. Той има доста по-голяма каша за сърбане. Кашата се казва Жоро и ако съди по звука, идващ от стълбите, тежи поне два пъти повече от него. Истинските мъже не се бият, те използват прозорци, за да избягат от местопрестъплението.

Какво казваш ти:

„НЕ МОЖЕ ЛИ ПРОСТО ДА МЕ ГУШНЕШ?“

Какво си казва той: На мъжете не им трябва много, за да бъдат в бойна готовност. Малък поглед над цепката на бюста ти, нежен допир до бедрото, дори полъха на вятъра могат да включат войника на режим „повишено внимание“, готов да влезе в боя. Когато един мъж е възбуден, а мацката, с която е в момента иска просто да се гушкат, това действа ужасно потискащо както за егото, така и за оръжието му. И той вероятно си мисли: „Добре де, толкова ли не може да се гушка с хилядите плюшени играчки в стаята й?“

Какво казваш ти:

„ПРОЧЕТОХ В ЕДНО СПИСАНИЕ, ЧЕ МЪЖЕТЕ ХАРЕСВАТ ДА ГИ ДОКОСВАТ ОКОЛО АНУСА“.

Какво си казва той: Вероятно ще те попита кое е списанието, ще го прегледа, изхвърли и... подпали. После ще ти разясни, че не всичко, което лети, се яде. Освен, ако... не е от почитателите на този тип стимулация.

Какво казваш ти: 

„СЛУЧВА СЕ НА ВСЕКИ“.

Какво си казва той: Да, случва се на всеки. Но него не го интересува всеки. Интересува го фактът, че не е успял да вдигне самолета и да кацне на купона.

Какво правиш ти: 

ХЪРКАШ

Какво си казва той: Момчетата се опитват да пренебрегнат факта, че ние жените сме човешки същества и ни се налага да се сблъскваме с всички гадни физиологични процеси на телата си: пръцкане, хълцане, оригване и особено хъркане. И истината е, че ако една мацка хърка като дъскорезница, за него това е ужасно отблъскващо. „О, извинявай, мило, май те ритнах, без да искам. Опитвах се да се наместя, не исках да те будя“. Дааааа, бе!

TrafficNews.bg