Сумтящият

Как звучи:

Ъх, ъх, ъх, ъх .... ЪЪЪЪЪЪХХХХ! 

Какво значи:

Този мъжкар е много фокусиран, макар и леко еднообразен. Целта му е твоят оргазъм. Цялото това сумтене означава, че е притеснен да не свърши преди теб. Мъжете издават такива звучи, защото свиват мускули и задържат дъха си, за да забавят финала си.

Какво да правиш:

Ако мислиш, че се държи като неандерталец, му помогни и забави темпото, ако си отгоре. Или просто го спри и се поцелувайте малко. Иска ти се да каже нещо? Започни секси разговор с въпрос от сорта на „Какво би ми направил точно сега?“

Тихият 

Как звучи:

Просто диша тежко.

Какво значи:

Нищо изненадващо – обзавела си се с доста сдържан мъж. Мъжете са научени да сдържат емоциите си, понеже това е признак на сила, така че за тях е нормално да се държат така и в леглото.

Какво да правиш:

Макар че не ти се иска да спиш с някакво лапацало, все пак е добре да обелва по някоя дума в леглото, за да е ясно и на двама ви, че си изкарвате чудесно. Започни лекичко с въпроси, на които може да отговаря с „да“ и „не“. Питай го дали му харесва. След като ти отговори, простени и  му кажи, че много се възбуждаш като го слушаш колко му харесва.

Коментаторът 

Как звучи:

Първо ще те оближа ето тук, и после... Лелееее! Колко са ти твърди зърната!

Какво значи:

Колкото и да ти е странно, той мисли, че това е секси. Някои мъже мислят, че съветът да комуникират повече в леглото означава да се държат като коментаторите на Световното по футбол по БНТ. Дразнещо е, но поне чуваш, че се старае (малко повече от необходимото).

Какво да правиш:

За да го накараш да млъкне максимално бързо, го целувай, за да му държиш устата заета. Всеки път като се опита да я отвори, си пъхай езика там.

Но като приключите със сеанса, му кажи направо, защото коментаторите от намеци не разбират. Кажи му, че е супер, обаче постоянният му коментар ти пречи да се съсредоточиш върху чудесните неща, които ти прави и  оргазма си.

"Богохулстващият"

Как звучи:

Аааа, исусееееее, жестокооо, пресветадевоивсичкисветиииииии!

Какво значи:

Възбужда се от пиперливите приказки в леглото, но може би крие още по-палава страна. Може би така тества границите на позволеното и докъде може да стигне с теб.

Какво да правиш:

Ако искаш да го насърчиш да се отпусне и да покаже дивата си страна, покажи малко агресия. Качи се отгоре му, захапи го за рамото, или одери гърба му. Така ще му покажеш, че искаш нещо по-палаво. Ако изобщо не си падаш по религията, го накарай да играете играта в която той повтаря твоите звуци и просто стени.

Шумният стенещ

Как звучи:

ОоооооООООООООооооооооооооххххх!

Какво значи:

Този тип мъж е супер чувствен. Проблемът е, че е толкова погълнат от собственото си удоволствие, че не обръща внимание на теб и твоите звуци.

Какво да правиш:

Ще трябва да го накараш да намали децибелите и да слуша и теб. Намеците не помагат, когато е възбуден, затова като се разстене, сложи пръст на устата му и кажи, че съседите ще викнат полиция, ако продължи с шума.

TrafficNews.bg