Повечето от нас биха излъгали, ако кажем, че нямаме любима поза в секса. Различните позиции не само предлагат различни видове удоволствие, но предпочитанията ни също показват няколко неща относно нашата личност.

Каубойка
Обикновено жените, които харесват каубойката – позата, в която жената е отгоре, независимо дали е с лице към партньора си или с гръб, е за жени, които за нищо на света не изпускат контрола. Чували сте за т.нар. контрол фрийкс, нали? Те искат да имат цялата власт и да надзирават всичко около тях. В спор те имат последната дума. Не обичат да им казват какво да правят и са по-скоро доминиращи, отколкото покорни. Те са лидери, а не последователи - и това може да се отрази добре на връзките им.

Кучешка поза или задна прашка
Ако сте жена, която се радва партньорът й да прониква откъм гърба й, определено имате странна страна и не приемайте нещата твърде сериозно. Вашата основна цел е да се забавлявате. Обичате да имате достатъчно време за нещата, които ви вълнуват, и искате да живеете свободно, преди да се обвържете. Може да отнеме известно време, докато се отворите към някого, тъй като може да сте малко предпазливи, когато сърцето ви е на предна линия.

Мисионерска
Наслаждавате се на грижите на околните – в спалнята и извън нея. Докато някои може да ви етикетират като принцеса, други ви виждат като човек, който трябва да се чувства в безопасност, ценен и защитен. Разбира се, може да сте малко старомодни като разбирания, но това не ви прави по-малко романтични.

Лъжици
Ако лъжицата е любимата ви позиция, вие се грижите повече за сърцето си, отколкото за външния си вид. За разлика от повечето хора, вие наистина цените това, което искри отвътре, за разлика от това, което е показна навън. Точно затова ви харесва интимността на тази секс поза. Наслаждавате се на дълбоки разговори и се чувствате обичани и ценени. Драмата не е вашето нещо, нито ревността. Просто не искате да ви прецакат.

69
Вие давате, но не обичате да бъдете в центъра на вниманието. Понякога ви е по-лесно да приемете нечия любов, за да компенсирате това, че сте в центъра на вниманието за кратък момент. Но тъй като вие дарявате, вие също ще бъдете повече от щастливи да дадете приоритет на щастието на партньора си от време на време. Вярвате в равенството в романтичните връзки. Вие търсите партньор, който е толкова внимателен, колкото и вие.