Да, правилно разбрахте - по бельото може да се разбере колко труд и вдъхновение влагате в работата си.

Всеки избор, който правим по отношение на външния си вид, е отражение на душевността ни. Така само по няколко на пръв поглед повърхностни впечатления можем да се изгради едно сравнително достоверно описание за характера на всеки човек. 

Бикини, боксерки или прашки? Вижте какво издава изборът ви за отношението към вашата кариера.

Класически бели бикини

Готова си да дадеш всичко от сeбе си в името на колективното благо. Често ти казват, че си много по-зряла за годините ти. Можеш да се адаптираш във всяка ситуация. Някои хора те намират за скучна, но това е защото объркват дисциплината ти с посредственост.

Боксерки 

Ти си практична и отговорна. Обичаш да се впускаш в предизвикателства и да демонстрираш чувство за превъзходство срещу конкуренцията ти. Дори да се чувстваш успешна, помни: Има още много цели, които предстои да си набележиш и да постигнеш. 

Секси дантелено бельо 

Имаш висока самооценка за себе си и обичаш да обръщаш внимание на малките подробности. Склонна си да си поставяш прекалено високи цели, които невинаги можеш да постигнеш. Внимавай с високите очаквания, за да не останеш разочарована. Въпреки всичко амбицията ти винаги ти помага да намериш правилния път.

Прашки

Ти си нежна и елегантна натура. Понякога трудно контролираш емоциите си и това провокира хората да те етикират като слабохарактерна. Вслушвай се в съветите на колегите ти и ще бъдеш непобедима!

Не инвестираш никакво време и внимание в подбора на бельото си

Ти си прагматична реалистка и караш хората да се чувстват сигурни в компанията ти. Понякога обаче еднообразието и дисциплината ти могат да изиграят лоша шега. Не се задоволявай с ниски очаквания и се постарай да бъдеш по-амбициозна. Ще се изненадаш колко много можеш да постигнеш. 

Източник: edna.bg