Всеки знак има различни предпочитания и това важи напълно и за спалнята. От разговорливите Близнаци до щедрите Везни, тези добре познати астрологични идентичности се отразяват и на това как се изразяваме сексуално. И дори ако никога не сте се идентифицирали със знака си, няма причина да мислите, че нещо, което работи за другите, които го споделят, няма да работи и за вас.

ОВЕН

Харесва ви: Същината. Не че не сте романтичен, Овен, просто искате да стигнете до основното събитие възможно най-скоро. Това може да доведе до нетърпеливи краткосрочни изпълнения, но предпочитаме да кажем, че така показвате вашата страст.

Препоръчваме ви: Да опитате  правостоящи пози, когато наистина, не можете да чакате.

ТЕЛЕЦ

Харесва ви: Бавно и чувствено. Никога не бързате, Бикът обича да се наслаждава на всяко докосване – и ако трябва да отделите от времето си, за да задоволите всичките си сетива, така да бъде.

Препоръчваме: Добавяне на някои практики тантрически секс към вашия стил в спалнята. Не само, че те ще насочат фокуса към вашите сетива във вашата любовна игра (и основното събитие), те ще ви напомнят, че времето никога не трябва да бъде проблем.

БЛИЗНАЦИ

Харесва ви: Вокално. С комуникационната планета Меркурий, управляваща знака ви, нищо не поддържа за вас огъня повече от малко мръсна дискусия или страстен секстет. И с вашия зодиакален дар да бърборите, Близнаци, разбира се, че можете да дадете, както и да получите.

Препоръчваме: Обогатете мръсните  разговори с телефонен секс и добавете малко действия от тях.

РАК

Харесва ви: Интимно (разбирайте: контакт с очите, държане на ръце, много пот). Вашият емоционален знак желае близост във всички взаимоотношения, така че защо да е различно в секса? Когато стигнете до там, искате да се чувствате като, че вие и вашият любовник са единствените хора на земята.

Препоръчваме Ви: възможно най-голяма близост с партньора ви. Включете топлината(ако липсва), пуснете някои секси мелодии и дори запалете няколко свещи за оптимална романтика.

ЛЪВ

Харесва ви: Проучвателно. Разгръщащото слънце, вашият владетел, настоява да преследвате удоволствието където и да ви отведе то. Ако се чувства добре, ще потърсите още – това е начинът на Лъва.

Препоръчваме: Взаимна мастурбация. Тази дръзка форма на интимност разгражда оставащите бариери между вас и партньора, докато изследвате точно как се чувствате най-добре.

ДЕВА

Харесва ви: Земно. (Извинете, но вашият управляващ елемент няма как да ви отведе другаде.) Разбира се, ти харесваш твоето пространство, Дева, но връзките ти с Майката Природа ти дават една завидна първична страна, което те прави изненадващо игрива в леглото. Ако има нова позиция, която ще сближи вас и партньора ви, вие сте готови да опитате.

Препоръчваме: Отворете Kama Sutra за вдъхновение за пози (ако все още не сте). Вашият интелектуален знак ще приеме естествено този вид изследване.

ВЕЗНИ

Харесва ви: Балансирано. Всичко, което вашият партньор получава, заслужавате и вие също. Този подход може да ви накара да изглеждате взискателни, но от друга страна, това ви прави невероятно щедър любовник.

Препоръчваме ви: Вземете играчка, която съответства на ежедневния ви усет към по-фини неща.

Дали това ще предизвика вибрации на фин разкош или игра на пълна скорост, вашият малко ефектен знак харесва умерената показност.

СКОРПИОН

Харесва ви: Страстно. Може да не ви харесва да го признаете, но вие харесвате потен, киноезичен стил секс (с други думи порно). Вие се нуждаете от непосредственост, магнетизъм и малко опасност в партньора си.

Препоръчваме ви: Разгледайте някои по-малко известни порно сайтове – след това възстановете любимите си сцени.

СТРЕЛЕЦ

Харесва ви: Приключенски. Вашият знак винаги се опитва да изпробва нещо ново, в и извън спалнята. Както всеки стрелец знае, разнообразието е като подправка за живота.

Препоръчваме: Да намерите методи, която все още не сте практикували, независимо дали това е външен или мръсен секс.

КОЗИРОГ

Харесва ви: малко грубо. Вие прекарвате цял ден в стола на водача, така че когато дойде време за подгряване на нещата, вие сте повече от щастлив да предаде юздите.

Препоръчваме: Добавяне на чифт белезници или камшик към вашето чекмедже за секс играчки – но не и преди да се образовате за въздействието им.

ВОДОЛЕЙ

Харесва ви: иновативен. Ти си първият в социалния си кръг, който е получил вибратор от  приложение на телефона или компютъра и най-вероятно си се е забъркал с виртуален секс. Ако има някой, който може да кара секса, да бъде като съвсем ново преживяване, това е изобретателният Водолей.

Препоръчваме: Хакерски секс по старомоден начин и някои съвети как да продължите по-дълго в леглото – не са необходими джаджи.

РИБИ

Харесва ви: Фантастично, с въображение. Който казва, че сексуалните фантазии нямат място в действителносттта, никога не е срещал Риби. Разбира се, не е нужно да премахнете всички задръжки всеки път, когато правите секс, но вие се чувствате най-добре, когато можете да пренесете любовника си в изцяло нова реалност.

Препоръчваме: Увеличаване на вашите ролеви игри или намирането на по-фин, по-изтънчен начин за правене на секс, отвъд реалността.

Източник: beu.bg