Какво да правиш или да не правиш след секс до голяма степен зависи от това колко време си с партньора си. Трябва да се съобразяваш с чувствата му, без да пренебрегваш собствените си нужди. :

Не го питай хубаво ли му е било
Направиш ли го с нов партньор, ще изглеждаш несигурна. Ако му е харесало, той сам ще поиска да ти каже, в противен случай ще го принудиш да те излъже, за да не те нарани. При секс с мъж, с който си в дълга връзка, можеш да попиташ всичко. Така ще подобрите сексуалния си живот, и ще знаете кой какво харесва и какви желания има.

Не сравнявай
Всякакво сравнение с друг човек, и дори споменаване на бивш, е забранено, независимо от колко време си с настоящия си партньор.

Не тръгвай веднага по задачки
Ти си заета, и той е зает, знаем, но веднага след секс да започнеш да отговаряш на имейли, или да водиш работни разговори по телефона, е доста нелюбезно. Да си отвориш книгата, или да пуснеш телевизията също е тъпо. Малко проява на нежност и привързаност няма да те убие, нали? Ако пък партньорът е нов, най-грубото, което можеш да направиш е, да го накараш веднага да си тръгне, защото имаш много работа сега или на сутринта...

Не се дистанцирай
Дори да не започнеш да вършиш някакви неща веднага след секс, ако се дистанцираш, мислейки за друго, освен за партньора ти, е невъзпитано. Съсредоточи се върху момчето поне за малко, без значение от колко време го познаваш.

Не се втурвай към банята
Грубо е да отидеш под душа веднага след секс, все едно искаш да отмиеш всякакви знаци, че сте били в леглото до преди минута. Ако си свикнала да се къпеш веднага, прегърни го за малко, и после отскочи до банята.

Не си мий зъбите веднага
Това е същото, както и къпането. Дори и да сте правили орален секс, нищо няма да ти стане да изчакаш още малко, преди да изпозлваш пастата за зъби.

Не го отвращавай с разни действия
Почесването по дупето, оригването, рязането на нокти и подобни действия са нещо, за което се надяваме, че няма и нужда да споменаваме, но... за всеки случай са в списъка.

Не заспивай
И да ти е сънливо, не заспивай веднага. Малко гушкане няма да навреди, а и така може да заспите заедно, което вече е приемливо.

Не казвай за първи път  „Обичам те” след секс
Ако връзката ви е дългогодишна, това е израз на обич, да, но ако партньорът е нов, по-скоро ще бъде плашещо. Остави първото „Обичам те” за извън спалнята.

Не го питай иска ли да имате сериозна връзка, или да се сгодите
И този разговор не се води след секс. Той трябва да е спонтанен, а не да изглежда като очакване заради това, че сте правили секс.

Не искай поворение веднага
Твоят партньор има нужда от време за възстановяване, преди да продължите. Гушни го, и виж как ще се развият нещата. Ако не си стигнала до оргазъм, помоли го да ти помогне – начините ги знаеш.

Не плачи
Не се разплаквай, ще го изплашиш. Ако е нов партньор, сигурно повече няма и да го видиш, а ако си в сериозна връзка, мъжът ще те изтърпи, но сълзите ти никак няма да му харесат.

Не оставай твърде дълго
Ако си с нов мъж, и сте в неговия дом, не се задържай много дълго там. Когато се събудиш сутринта, поръчай си такси и си тръгвай. Остави му телефонния си номер, при условие, че искаш да го видиш пак. Е, помоли ли те да останеш още малко, направи го – може да закусвате заедно, защо не.

Не се смей
Новият партньор ще бъде доста притеснен, ако започнеш да се смееш след секс. Ще се чуди малък ли му е, не е добър в секса ли... Ако си в дългогодишна връзка пак не е ок да се смееш, освен ако не си сигурна, че мъжът знае точно защо го правиш, и няма нищо против, а дори се смее заедно с теб.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg