Ако сте се чудели някога дали родените през зимата хора са по-страстни в секса от тези, които са родени през лятото... ето каква е истината. 

Януари

Родените в първия месец на годината са консервативни в избора на партньор, но открият ли човек, когото харесват, стават настоятелни. И определено са едни от най-перверзните в зодиака, пише Rozali.com. 

Февруари

Родените през този месец са авантюристи. Ако искате да отключите страстта им, ще трябва доста да поработите за това. Не че е невъзможно да се осъществи с тях дълбоко емоционална връзка, но се пригответе, че няма да е лесно.

Март

Хора с рожден ден през този месец обикновено обичат да прекарват доста време в леглото, но не за да спят... Сексът с тях е много интензивен, те се стараят да дадат всичко от себе си за партньора и обикновено се стига до страхотни интимни преживявания.

Април

Тогава се раждат много независими личности, които, ако се обвържат с някого, ще дадат всичко от себе си. Сексът с тях е горещ и много страстен, но те лесно се отегчават от партньорите си и търсят нови.

Май

Родените през този месец обичат сексът да е чувствен, топъл и комфортен. Те искат да правят секс на сатенени чаршафи в стая с изящни мебели и красиви орнаменти.

Юни

Родените през юни биха искали да пробват всяка възможна сексуална поза, защото обичат да знаят всичко за всичко. Ако мечтаете за мръсни приказки в леглото - това са вашите хора. А те биха ви обожавали, ако пожелаете да правите телефонен секс.

Юли

Сексът с хора, родени през юли, ще им допадне, ако имат дълбоко емоционална връзка с партньора. На тях им е необходимо да се почувстват сигурни: и когато го сторят, са способни на всичко за любимия си. Те са грижовни и се стараят да задоволят всяка нужда на партньора си.

Август

През този месец се раждат или много егоцентрични, или много раздаващи се хора. Те обичат да знаят, че партньорът им е получил всичко възможно. И мразят да им се казва какво да правят в леглото. С лесно ранимо его са.

Септември

Родените през този месец съвсем не са лишени от страст, но се стараят да държат под контрол емоциите си. Ето защо, ако имате връзка с такъв човек, ще е необходимо да положите доста усилия и да имате много търпение, за да може да се отпусне и да пожелае да преживее оргазъм с вас. Но... макар бавно и постепенно да се отпускат, стигне ли се до интимност, хората, родени през този месец дават всичко от себе си за партньора.

Октомври

Родените през октомври искат да нарисуват романтична, страстна картина и да ви разкажат как ще бъде всичко и как ще се почувствате. След това обаче искат да вървят бавно към изпълнението й, все едно ще е последното им интимно преживяване. Липсата си на страст компенсират с майсторско ухажване и романтика.

Ноември

Родените през ноември са символ на страстен секс. Те искат да притежават партньора си и партньорът да притежава тях и ще сторят всичко, за да постигнат това. Готови са да опитат всичко в секса, само заради идеята да кажат, че са го правили.

Декември

Декемврийските рожденици са много креативни. Те обичат да измислят сценарии за сексуалните си преживявания и си падат по ролевите игри. Не са по дълбокото емоционално обвързване, но с тях сексът винаги е забавен.