Сигурно сте забелязали, че някои от вашите близки, познати или приятели имат специфично отношение към раздялата. Някои от тях се затварят в себе си и тъгуват по бившата любов, а други се отпускат и се наслаждават на партита и купони, за да забравят какво е било.

Ето как зодиите Рак. Лъв и Дева преживяват раздялата с любимия:

Рак

В техните връзки раздялата е много труден момент. Не са решителни и не обичат да сменят партньорите си. Избират своята любов прецизно и ѝ се отдават изцяло. Не се чувстват комфортно да търсят нови обожатели и да флиртуват без да имат сигурна и стабилна връзка. Обикновено имат дълги връзки и затова, когато дойде моментът за раздяла приемат ситуацията много присърце. Борят се много, за да запазят връзката си. Не им е лесно да поставят ново начало.

Лъв

Тъй като са малко деспотични в любовта, при раздяла подхождат много горделиво. Това обаче е само на пръв поглед. Вътрешно емоциите им бушуват. Лъвовете изпитват разкаяние, но не биха си признали за нищо на света. Колкото и да искат да се извинят или да се върнат при стар обожател, те няма да го направят от гордост и това наистина може да съсипе любовните им отношения. Трудно се обвързват след големи раздели.

Дева

След раздяла с една любов, Девите са готови да открият истинската любов! Те винаги са позитивно настроени към всяка нова връзка. Подхождат с интерес и любопитство към противоположния пол и обичат разнообразието. Всеки следващ партньор за тях е най-голямата любов и най-специалният човек, с когото са най-щастливи. Склонни са да се депресират и да страдат по бившите си партньори. Въпреки всичко нямат проблем да се обвързват и да намират нови любовни предизвикателства скоро след големи раздели.