Изключая жените, които са адски чувствителни, или тези, които ги е страх, че там долу може да ухае на умряла риба, всички останали дами, няма какво да се лъжем, желаят страстно да бъдат обработвани орално от своите половинки.

Най-простият начин да задоволите своята приятелка орално е като я попитате как всъщност обича да бъде обработвана с език.

Не всяко момиче обаче може да обясни какво точно ще я възбуди в леглото в точно определена вечер, но повечето девойки желаят момчето до тях да я ги подмокри по възможно най-нежния начин – без да плюе по половите им органи все едно насреща е излязла бившата му тъща.

Другата истина е, че жените обожават, когато мъжете мъркат, стенат или правят мръснишки физиономии. С други думи по този начин те показват колко вкусна е там долу съответната жена.

Нещо, което всяка жена не иска да ѝ се случи, разбира се, е даден мъж да си забрави дъвката на специфично място в нейната вагина.

Дамите, от друга страна, обичат разнообразието при движенията с устата на техния мъж. Същото важи за скоростта и сексуалните мишени от съответната вагина.

Трябва да признаем, че понякога езикът не е достатъчен – пръстите също могат да влязат в употреба – да докосват зърната на жената, да милват коремчето ѝ, да проникват вагинално. А в някои случаи и анално. За жените да свършат, докато са обгрижвани на няколко места, често пъти е най-добрият и възбуждащ вариант.

Много е важно за мъжете да знаят, че езикът им не е заместител на техния пенис – оралната любов, възпроизвеждана с едно и също движение, може да бъде ужасно отегчителен, а възбуждащ процес.

В крайна сметка оралното задоволяване трябва да бъде продължително, никога прибързано и без никакви прекъсвания. Мъжете трябва да оставят егото си в задния джоб и да застанат с огромно желание на оралния секс подиум, където вагината е царица, а езикът – неин покорен прислужник.

И още нещо – след като вашето момиче получи оргазъм, момчета, не се отправяйте веднага към мивката, за да изпиете чаша с вода. Понякога можете и да продължите, защото за разлика от вас жените имат възможността и щастието да свършват доста по-продължително.

Изчакайте, докато тя ви накара да спрете, но преди да захърка или да започне да говори за мусаката, която ви е приготвила. Преди тези моменти трябва да сте наточили вашите полови органи с идеята да продължите сексуалната игра.

TrafficNews.bg