Януари бе месецът, през който станахме свидетели на две Пълнолуния, едно лунно затъмнение и Синя Луна. В резултат от това натрупване на небесни събития, февруари ще бъде месец, в който няма да има нито едно Пълнолуние, то ще се случи чак на 1-ви март.

Това обаче в никакъв случай не означава, че ще ни бъде скучно или че ще бъдем в застой. Тъй като съвсем скоро станахме свидетели на Слънчево затъмнение, което се случи на 31-ви януари, започнахме месец февруари под неговото влияние. Затъмненията най-често са сигнал за края на нещо старо и започването на нещо ново.

Именно затова февруари най-вероятно ще бъде месецът през тази година, в който ще погледнете надълбоко в себе си и ще имате желание да направите промени в личния си режим. Те могат да се изразят по различен начин – като започване на нов спорт или подобряване на съня или обещанието да пиете повече вода, пише Woman.bg

Астролозите съветват да използвате времето до Новолунието на 15-и февруари, за да решите какви нови промени искате да направите и да задействате плановете си след него. Циклите, в които февруари няма Пълнолуние обикновено се повтарят през 20 години, а следващият такъв случай ще бъде чак през 2038 г., така че побързайте да се възползвате от това стечение на обстоятелствата.

В никакъв случай не съжалявайте, ако нещо в живота ви е приключило съвсем скоро, със сигурност е за добро, дори в момента да не ви се струва така. От дистанцията на времето ще преосмислите стеклите се обстоятелства и ще откриете ползите за себе си. Сега е моментът да погледнете напред и да планирате как да действате от тук нататък.