Къде отидоха истинските мъже? Уважаеми дами, не Ви ли омръзна да задавате този въпрос? Мъжете отидоха там, където наистина са желани – в кръчмата. Вие си избрахте зализания, епилиран младеж за показване пред женската аудитория в ролята на малкото кученце, което носите в чантата – единствената разлика е, че лъскавият поне може да ходи сам до тоалетната. А къде отидоха истинските жени? Всички ли сложиха пластмасовите хипстърски (бабешки) очила?

Истината винаги е прикрита и най-лесно се открива, когато всички дрехи паднат, следователно ще трябва да я търсиш в леглото, а по нейните дела ще можеш да разбереш дали жената си заслужава или е поредната доза „Въздух под налягане“.

99% от женското съсловие се хвали със своите сексуални авантюри до такава степен, че индийската Кама Сутра се превръща в домашна за първокласник. Уважаеми дами, сега е моментът да докажете големите думи, докато мъжката аудитория си припомни най-неприятните моменти в леглото! 

Близалката
Лизингът е особена сексуална игра, в която човек показва, че може да владее няколко езика за множествен оргазъм. Полиглотите вярват, че добрите преговори винаги се водят с два дълги женски крака, които генерират напрежение с бедра между ушите на парламентьора. Всичко върви в правилната посока, когато делтата на Долен Египет те залее – много сигурен знак! След това идва време за смяна на ролите и ти представяш своята ракета Круз към площадката за излитане с надеждата, че ще получи същото обслужване. Резултатът? Получаваш близалката – специфичното малко езиче, което се пързаля само по върха и освен гъдел, предизвиква лека агресия! Уважаеми дами, искаме пълната услуга или изобщо не се опитвайте – средно положение няма! 

Секс паузата
Игнорирането на южната граница и близането на сладоледа е само началото на това, което може да те очаква. Вече си стигнал до близки срещи от 4-ти вид и смело покоряваш всеки сексуален връх, когато… телефонът й звънне. Ти би пропуснал разговора, но тя веднага ще се изтегли от горещата точка като израелски сухопътни сили от Сектор Газа. Ако спрете половия контакт, за да вдигнете на мама, колежката или някоя друга незадоволена гад, тогава не очаквайте от нас, че ще се вдигнем втори път (антисексуалните протести не са мит). Единствените позволени мисли по време на секс са за други партньори/ки. Разбира се, че се сещаш за Памела Андерсън в младите й години, човешко е! 

Спящата красавица
След дългия работен ден винаги идва умората. Някои я лекуват с една-две бирички, други я давят в салата с ракийка, а трети правят секс (препоръчваме третото). Озоваваш се в леглото и активираш всички възбудители на женската сексуалност: ръце, език, леките захапки в стил Суарес и твърдия агресор, който потропва на нейната врата. Правиш това около 10-15 минути с надеждата, че нейните хормони ще се събудят и ще излеят натрупания гняв под формата на груб секс, но уви, тя отдавна е заспала. Добре дошъл в поредната вечер с майстора и интернет! И защо ни беше необходима дневната пропаганда със сексуални закани, след като вратите към рая са затворени, преди дори да можем да помиришем розите? 

Ръчната
Защо да не получи шанс за изява, докато сте в разгара на любовната игра? Вярно е, че си професионалист и сам се справяш по-добре, но дори и аматьорската лига трябва да се докосне до зелената трева на Барклейс. Къде е уловката? Нежният пол често се престарава в полирането на любовната тръба – всичко започва нежно и бавно, а след това имаш чувството, че милото създание направо иска да го откъсне, сякаш си в серия на Ханибал и вместо лицето, ти ще сваляш нещо друго. Сексуалните манипулации от този вид трябва да са по-нежни и задължително на ниски обороти. Всяко претоварване води до износване и контузии, а никой не иска това, нали? 

Липсата на прелюдия
Либидо не може да се подценява. Жените са останали с впечатлението, че могат да те яхнат и да препускат през прерията на спонтанния оргазъм до смърт. Сценарий от този вид се случва само в порното, където второстепенните актриси трябва да свирят на първия саксофон, преди да излезе на сцената, следователно е необходимо технологично време за подготовка. Знаем, че киното наложи един различен модел на мъжа в лицето на ходещ член, но това изобщо не означава, че нямаме нужда от традиционните заигравки. 

Мълчанието на агнетата
Жената е дарена от природата с дарбата на постоянното говорене – тя говори за всичко от глобалното затопляне до новата диета на д-р Емилова. Ситуацията в леглото е съвсем различна история – там умират всички средства на комуникация. Знаем, че можем да станем жертва на критика, но пак е по-добре пред симулирането на оргазъм, пъшкането и гледането в тавана, без дори да се отчита нашето присъствие. Насочете ни, кажете какво и къде Ви харесва, за да може всички да са щастливи (поне в сексуално отношение). 

Липсата на пози
Истинският мъж е прекарал поне половин живот разглеждането на тази малка радост – порното. Всеки път виждаме нови пози и веднага ги проектираме в спалнята, опитвайки се да постигнем сексуалната нирвана. Тежката работа и позите от гимнастиката могат да помогнат, ако не си кръшен колкото дърварски метър а.к.а. ние. Единственият проблем, е че координацията на милото е затруднена от самото начало (все пак се губи с GPS), за да успее да вникне в естеството. Предложението ти за пози от порното веднага се отхвърля за сметка на традиционното „Аз отгоре, ти отдолу!“. 

Секс до оргазъм
В началото на всяка връзка ще си като Аполон или човечето на много сини хапчета. Сексът е перфектен и ти надминаваш най-щастливите очаквания на всяка порно звезда. Какво се случва в момента? Половите контакти намаляват и всичко се прави, докато тя свърши. Моменти на силно либидо не са рядкост, след като играеш само едно полувреме на мача и след това те поставят дълбоко в резервите. Съгласни сме, че сексът трябва да се практикува до големия финал, но нека не забравяме, че тук говорим за мъжкия, а не за женския. Жените са запознати с полифонния оргазъм, докато ти свириш в моно режим! Истинският джентълмен дава всичко от себе си, докато дамата не е щастлива, а истинската дама е тази, която окуражава с викове свещеното дело. 

Никаква инициатива
Дами, 2014 година е! Оправданията от типа „Ти не си си поискал“ винаги водят до искане на секс, но предложението няма да е към вас. Еволюцията не ни задължава към моногамия, както може да си мислите. Не сме особено щастливи, когато си поискаме и получим отказ, сякаш се връщаме в студентските години и получим оценка „Не“. Какво е това? Трябва ли да изпращаме писмено запитване, когато искаме секс? А вие нямате ли уста, която да извършва различна функция от мрънкането за пари? Осъзнайте се, изневярата идва, когато забравите, че до вас има член, който чака само да го включите – пускането на вибратора идва след нея.