На всяка жена е познато прекрасното усещане за силно физическо привличане към нейния любим. Интересното е, че и мъжете чувстват съвсем същия неистов копнеж. Тогава защо толкова често на някои хора им е трудно да бъдат спонтанни и да използват въображението си, за да постигнат върховни преживявания заедно?!

Покажете колко силно желаете човека, в който сте влюбени - може да го направите по много начини, някои от които - направо откачени, но с гаранция за незабравимо сексуално приключение:

1. Прегърнете го и го целунете страстно, когато той най-малко очаква.

Целувката за довиждане, която давате на половинката си всяка сутрин, много бързо се превръща в навик. По-вълнуващо, е когато го целунете в момент, в който той най-малко очаква, без причина и без никакво обяснение. След това просто се върнете към това, което сте правили до този момент. Тази промяна в ритъма действа много възбуждащо и държи мъжа в напрежение - той не спира да мисли кога пак "ще му се нахвърлите". Толкова е просто и в същото време – толкова емоционално! Само не забравяйте, че е добре да сте пестеливи при използването на този трик, защото и той би омръзнал, ако се осланяте само на него.

2. Започнете секса извън спалнята.

Повечето вероятно са пробвали различни места за секс, но невинаги сполучливо, или пък става неловко - двойката се чуди как точно да подхване нещата. Следващия път, когато сте сами, седите в кухнята или се разхождате извън града, необезпокоявани от никого, започнете да го целувате и продължавайте смело напред...

3. Не ограничавайте оралния секс.

Много хора го свързват само и единствено с мъжкия пенис, но цялата област - тестисите, областта между ануса и скротума, си струва да бъде "обгрижена" - за мъжа вашите действия „там долу“ ще означават много силни удоволствия.

4. Използвайте ръцете си.

Това е може би най-малко откачената идея, но, за съжаление, доста жени правят грешката да не използват ръцете си, когато става въпрос за мъжките „играчки“. А ръцете могат да участват в главна роля в любовната игра.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg