Едва ли има мъж, който да не знае как да се самозадоволява. Сигурно е така, но неслучайна е оная приказка за изтръпналата ръка, която заблуждава мозъка на господина, че някой друг докосва пениса му. Ако искате не само да удовлетворите с ръка партньора си, но и да го направите толкова зашеметително, че неговият фалос ще ви благодари до края на сексуалния си път, продължавайте да четете. Ако искате да направите на мъжа в живота си тантричен масаж на пениса, тогава изучете в детайли тези 5 техники.

1. Чистачка на предното стъкло
Сложете олио върху корема на партньора си точно над срамната кост и намажете леко скротума му. Хванете основата на пениса и го клатете отляво надясно като чистачка на предното стъкло (олиото му помага да се плъзга с лекота). Не се смейте. Любовникът ви ще бъде доволен, най-малкото защото е нещо ново, но със сигурност следващите техники ще го направят безмълвен.

2. ОК
Направете знака „ОК“ с палеца и показалеца във формата на кръг, а останалите пръсти изпънете. Пъхнете пениса в кръга. Фокусирайте масажа върху основата и върха на главата. Някои мъже са твърде чувствителни в тази част на члена, така че наблюдавайте реакциите на вашия партньор.

3. Шпеков салам
Хванете основата на пениса с една ръка, а другата сложете върху нея, така че краищата на юмруците ви да се допират. Дръжте фалоса здраво, но не го стискайте прекалено силно. Движете две ръце в унисон нагоре и надолу. Това кара мъжете с малък пенис да се чувстват собственици на по-големи момчета.

4. Полиране на каската
Хванете пениса плътно. Докато го галите нагоре и надолу, поставете другата си ръка над върха на пениса, така че пръстите да обхванат основата на главата и внимателно започнете да правите кръгови движения. Помага, ако вътрешността на тази ръка е намазана с лубрикант или олио.

5. Подпалвачът
Не опитвайте това на сухо! Кокосовото масло е най-добрият ви приятел за тази техника. В противен случай може да предизвикате сериозно триене върху кожата на пениса. Поставете лявата си ръка от едната страна на пениса, а другата от другата страна и движете ръцете си така сякаш се опитвате да запалите огън с пръчка.