Кажи на съседите да усилят музиката и се подготви за нещо супер разтърсващо! Ето ги изпитаните ни съвети за едно от най-върховните удоволствия на света – едновременния оргазъм:

Кой е казал, че едновременният оргазъм е мит? Не само, че по силите на всяка двойка да стигне до него, но и е лесно! Нужни са само синхрон, комуникация, нашите 9 безпогрешни съвета… и сте там!

Стегни се

Независимо дали единият от вас винаги свършва пръв, или се редувате, ключът към твоите оргазми е в стегнатите и добре тренирани тазови мускули (да, същите онези, които използваш, за да спреш струята, когато пишкаш). За щастие не ти е нужен фитнес, за да правиш упражнения с тях – можеш да работиш за тях по всяко време и на всяко място, без никой да разбере. Достатъчно е да ги свиваш и отпускаш по десетина пъти на ден, като задържаш всяко свиване за 5 секунди. Нещо на пръв поглед толкова лесно, а от него зависи не само дали ще свършиш, но и колко силен ще бъде оргазмът ти.

Стегни го

Докато свиването на тазовите мускули при теб допринася за по-интензивен оргазъм по време на секс, същото упражнение ще помогне на него да увеличи издръжливостта си и да отложи еякулацията. Така той ще може да използва тези мускули като ръчна спирачка, когато е прекалено близо до финалната права, а на теб ти трябва повече време, за да го настигнеш.

Бавно, бавно

Преди дори и да си помислиш за едновременен оргазъм, се увери, че ти и твоят човек сте на една и съща вълна. Ако той се е настроил за нещо бързо, а ти все още мислиш за изоставащия проект в офиса, можеш да се сбогуваш не само с едновременния, а с оргазма по принцип. Затова и двамата си отделете нужното време за пренастройка и не пренебрегвайте ролята на форплея. Правете това, което ви възбужда – еротични игри, орален секс – важното е да се редувате, така че когато се стигне до проникването и двамата да сте еднакво възбудени (доколкото това, разбира се, е възможно).

Нека има пози

Моментът за истинския екшън е настъпил, но не се изкушавай да си легнеш удобно по гръб в добрата стара мисионерска. Ключът към синхронизирания оргазъм е в контрола, така че пробвай първо да го обяздиш в поза „ездачката“. Определи темпото и ъгъла, които са ти нужни и ти доставят най-голямо удоволствие, но внимавай да не изпуснеш момента, в който на него му харесва прекалено много и финишира преди теб. Ако трябва, направи една или няколко паузи като просто спреш да се движиш, докато той все още е в теб. Докато твоят човек се опитва да раздели 987 на 13 (трик за разсейване, който впрочем мъжете използват доста често), ти използвай свободните си ръце, за да се докосваш. Така ще ти е доста по-лесно да достигнеш неговото ниво на възбуда.

Бавно дишане

Секс терапевтът Пола Хол смята, че с малко усилия от твоя страна да контролираш дишането си, можеш много да си улесниш пътя към едновременния оргазъм. „Поемай си дълбоко дъх при всеки тласък. Ако двамата успеете да синхронизирате дишането си, телата ви ще последват общия ритъм и ще свършите заедно“, обяснява тя. Друг съвет, който дава тя, е да не затаяваш дъх, когато усетиш, че финалът е близо. „Това е най-лошата услуга, която можеш да си направиш в този момент. Оргазмът е поредица от мускулни свивания, а за да се свие един мускул му е нужен кислородът, който му доставяш с дишането. Уравнението е просто – без дишане нямаоргазъм. Затова вместо да спираш да дишаш, опитай няколко кратки и плитки вдишвания, в противен случай оргазмът може и да ти се изплъзне“, съветва тя.

Достъп: Осигурен!

Изберете поза, в която на партньорът ти ще му е лесно и удобно да достига до клитора ти, за да ти осигури нужната стимулация. Пробвайте кучешката или лъжичките. Ако пък не можеш да свършиш с неговото докосване, чувствай се свободна да вкараш в игра клиторния си вибратор, който значително ще ускори твоя оргазъм. Ако половинката ти има нужда от наваксване, остави го да определя скоростта и ритъма за известно време.

Говори ми мръсно

„Може да ти се стори малко смешен, но този съвет наистина работи“, обещава Пола. „Определете си скала на възбудата от 0 до 10, в която 10 е оргазмът. По време на акта се питайте един друг къде по скалата се намирате, за да се ориентирате кой е по-близо до финала и кой има нужда от „догонване“ и да можете да се приспособите към усещанията на другия. Да, едновременният оргазъм изисква усилия и от двете страни и никой не е казал, че още от първия път ще се получи, но с малко повече тренировки резултатите си заслужават“, окуражава Пола.

Страсти на ниски обороти

Ако скоростта на тласъците му напомня бягането на Юсейн Болт, вероятността да свършите заедно клони към нулата. Затова помоли половинката си да редува бързите движения със серия бавни и да не спира да стимулира горещите ти точки. Така хем ти ще си възбудена, хем той ще е доволен, че това, което прави, ти харесва!

Без напрежение

Не мислете за секса и за синхронния оргазъм като за състезание, което на всяка цена трябва да спечелите. Ключът към незабравимото изживяване е да се отпуснете и да се наслаждавате на случващото се, без да се стремите към финала на всяка цена. Прекаленото напрягане може да има негативни последици и за двама ви – в желанието си да свършиш ти може да загубиш усещанията си там долу, тъй като деликатните ти органи губят чувствителност в резултат на прекалено интензивната стимулация. В усилията си да сдържи напиращия оргазъм пък партньорът ти може да еякулира, без да изпита и грам наслада, което ще остави и двама ви разочаровани.

TrafficNews.bg