Това, че успявате да плувате в ритъм във водите на страстта, е прекрасно! Още по-страхотно би било обаче, ако се научите да прекосявате едновременно финалната чувствена линия, защото така ще грабнете о-о-олимпийския медал на удоволствието! Ето една дисциплина, в която си струва да потренирате като за световно!

Защо мъжете отключват сърцата си след порция хубав секс и са готови да ти споделят доста секретна информация, дори да те познават от няколко часа – факт, пределно ясен от времето на Мата Хари насам? Ами, защото оргазмът провокира организма ни да произвежда специфични вещества, които усилват усещането за близост с партньора. Чисто физиологична хитринка, с която природата ни помага да образуваме двойки по-лесно.

Тъкмо затова е добре другарчето ти по легло да се постарае и ти да достигнеш края и е направо прекрасно, ако успеете да финиширате заедно, понеже така ще се потопите във въпросното еуфорично-интимно усещане едновременно.

Нещо повече: установено е, че чудодейното въздействие на дружния оргазъм е толкова голямо, че е в състояние да „поправи“ ефекта от средна или направо мижава в качествено отношение похотлива сесия, като изтрие подробностите около героичните еротични напъни по време на самия секс и запази единствено спомена за нирваната постфактум, тоест посторгазъм.

А ако всичко си е било супер... е, тогава вече считай, че сте затегнали връзките на връзката си по категоричен начин. При това положение не си ли струва да хвърлиш малко труд, за да слееш крайните ви точки? Не твърдим, че е фасулски просто, но сме убедени, че всяко положено усилие в тази посока ще ти се услади. И така, ако искаш да вкусиш този су-у-упер сладък еротичен сценарий, продължи да четеш. За да научиш кои са евентуалните пречки нагоре по пътя към страстната синхронна кулминация и как да ги отстраниш с лека ръка... след което, докато си лежите в облака споделена наслада, да го подложиш на кръстосан разпит какво точно се случи по време на последния му тиймбилдинг!

Пречка 1

ТИ ФИНИШИРАШ ГЛАВНО ПО ОРАЛЕН ПЪТ

Дали ще ти послужи като някаква форма на утешение фактът, че още 58% от жените, участвали в международна анкета на Cosmo, са признали, че са на същото дередже, като част от тях са посочили за алтернативен оргазмен източник ръчните автоласки? Не че е кой знае какъв принципен проблем (и си е направо бял кахър на фона на жените, които въобще не могат да стигнат връхна точка!), особено ако имаш късмета да си с мъж, който се старае да задоволи и твоите чувствени нужди всеки път, независимо от конкретния развой на еротичните събития. И все пак... все пак е добре да направиш нещо по въпроса с т. нар. вагинален оргазъм, ако ще да е от гледна точка на чистото предизвикателство! Естествено, че е далеч по-лесно да финишираш по време на кунилингус предвид факта, че тогава се получава пряка стимулация на външната ти точка на удоволствието, която скорострелно покачва похотливите градуси. Съвсем различно е усещането обаче, когато епицентърът на кулминационната вълна на удоволствието е вътре в тялото ти и усетиш как вибрираш около любимия си. Да не говорим, че няма как да изпитате насладата от общия финал, ако ти кулминираш само по орален път, освен ако не ограничите чувственото си меню единствено до позата 69.

Не че тази похотлива конфигурация е лоша, просто рано или късно ще ви дойде до гуша от нея. Ако все пак решите за начало да експериментирате достигането на синхронна крайна точка в нея, най-добре ти мини отгоре. Така ще имаш максимален контрол над положението. И ще можеш всеки път, когато усетиш, че половинката ти се приближава към финала, а ти още не си готова, рязко да прекъснеш порцията си ласки или да намалиш темпото. И обратно – ако ти си доста по-напред с кулминационния материал, просто да повдигнеш таза си нагоре, за да го отдалечиш от устния обват на твоя човек. След като успеете да изпитате насладата от общия финал по този начин, е време да включите и „същинската” (особено от гледна точка на мъжете) част. Тоест, проникването.

Пречка 2

ПРИТЕСНЯВАШ СЕ ДА ВКЛЮЧИШ НУЖНИТЕ ТИ РЪЧНИ ЛАСКИ

Пред него. Разбираемо е, че е далеч по-трудно да се отпуснеш в присъствието на друг човек, та бил той и любимото ти същество, и да предприемеш онези ръчни маневри на удоволствието, които си позволяваш само насаме. Но ако точно те ще ти помогнат да достигнеш кулминационна точка, защото едното проникване не ти е достатъчно, в никакъв случай не бива да се лишаваш от помощта им, още повече когато си решила да усвоиш майсторлъка на синхронната крайна точка. Нужно е само да положиш малко усилия, да проявиш малко търпение и... ще видиш, че в крайна сметка ще останеш супер (за)довол(е)на! Най-лесно ще ти бъде, ако в началото избереш конфигурация, в която да си с гръб към него, защото така ще ти е най-комфортно да преодолееш притесненията си.

Кучешката е идеална в това отношение, тъй като ти дава достатъчно еротично уединение и в присъствие на гаджето ти. Ще видиш, че когато схване, че комбинираният подход на вътрешно-външни ласки особено ти допада, той ще поиска да изземе и ръчната инициатива. И един вид ще свърши сам цялата работа. Е, винаги го има вариантът той също да се притеснява и да чака знак от теб, за да предприеме ръчна активност. И ако пък теб те е срам да му го кажеш, ще има да си чакате доста дълго нещата да се случат по максимално удовлетворяващия начин. А всъщност всичко е адски просто - хвани ръката му, насочи я в съответната посока и гарантираме, че адски бързо ще схване намека и няма да ти се наложи даже да си отвориш устата, освен ако не става дума за стонове от удоволствие, разбира се.

Внимание: единственото условие за успех, независимо дали ти се самодокосваш, или го прави той, е външната стимулация да се прилага на порции, защото ако тече нонстоп, има опасност в един момент тялото ти да претръпне и да се получи ефектът на пресищането и „претриването”. Стремете се с времето и броя на опитите да намалявате процента ръчно участие, докато не го сведете до минимум (тоест, само когато усетиш, че твоят човек е на финалната права и трябва да го настигнеш). След като успеете да свършите по този начин, вече сте готови да опитате да минете на следващо чувствено ниво... и да откриете прелестите на синхронния оргазъм с участието на твоята G-точка.

Пречка 3

ФОКУСЪТ С G-ТОЧКАТА НЕ ТИ СЕ ПОЛУЧАВА

За начало извикай в паметта си усещанията на гореща наслада, които те спохождат по време на ръчно-оралната стимулация или сладката нирвана последния път, когато финишира, докато той се движеше в теб и на финалната права протегна ръка към скута ти... Колкото и да не ти се вярва, тази игра на похотлив театър в мозъка ти ще успее да „зарази“ тялото ти и да го издигне за кратки срокове на върха на страстната вълна. Все пак съвсем неслучайно се твърди, че ерогенната зона номер 1 в човешкото тяло се намира между ушите. Когато се настроиш на гореща вълна по този начин (нищо не ви пречи да включите и малко френски ласки в любовното интро), си готова да преминеш към „същинската” част. Помоли половинката ти да сте в ездачката и да започнете в бавно темпо и с полупроникване, като по-късно увеличите скоростта и дълбочината по твой сигнал. След като държиш юздите на действието в свои ръце, целта ти е да изпробваш различен ъгъл на проникване, като извиваш таза си в различни посоки (привет, прословути чупки в кръста!), за да установиш кой тип контакт ти действа най-разгорещяващо. След като веднъж откриеш ъгъла на проникване, който те възпламенява (и който де факто стимулира G-точката ти), ще успееш да го постигнеш във всички останали пози, като извадиш транспортира и линийката и... добре де, шега, просто става по усет. Оттук насетне ти остава единствено да увеличиш скоростта. С малко повече практика по този начин ще достигнеш крайната точка без усилия и без задължителната доскоро ръчно-орална стимулация. Сега ви остава да напаснете чувствените си часовници.

Пречка 4

КРАЙНИТЕ ВИ ВРЕМЕНА СЕ РАЗМИНАВАТ

Четиридесет и два процента от участничките в цитираната по-горе международна анкета на Cosmo признават, че обикновено успяват да финишират по някое време на същинския акт, обаче не и едновременно с половинката си. И въпросното стечение на еротичните обстоятелства си е напълно в реда на нещата. Работата е там, че на тази сексфаза мъжете могат да стигнат кулминация в скорострелно кратки срокове и това, както знаем, води до не една и две конфузни ситуации. Ето защо те се стремят да отлагат колкото се може по-дълго финала, за да блеснат в твоите очи. Което е действително похвално, защото по време на героичните им газ-спирачка усилия ти постепенно пъплиш нагоре към чувствения връх и в един етап успяваш да достигнеш оргазмено ниво. Въпросът е какво се случва в този доста хлъзгав пряко и преносно момент. Вариант 1: Tи успяваш да измърмориш: „Не спирай” - и прекосяваш финала, което по принцип е прекрасно. Не и ако искаш да свършите заедно обаче, защото той все още е в режим на съзнателно въздържане и ще му трябва още малко време, за да кулминира. Вариант 2: Точно тогава половинката ти прави пауза, ти не измърморваш: „Не спирай” - и цялата ти палава настройка заедно с неговия труд отиват по дяволите.

За да избегнеш тези разминавания, бъди винаги една похотлива стъпка напред. Дръж си на еротичната увертюра и извлечи максимума от нея, за да се впуснеш във фазата „по същество” в пълна чувствена готовност и с докрай разпалени страстни обороти. И когато усетиш, че наближаваш заветния пик, просто го кажи на половинката си и увеличи темпото и ласките, така че да го насърчиш да отпусне юздите на еротичното си въздържание. Дори това да значи да поставите рекорд по скорострелен секс. Продължителността наистина няма значение, стига и двамата да достигнете крайната нирвана. И обратно - ако усетиш, че твоят човек се приближава към финала, а ти не си готова, трябва да се изместиш така, че проникването да бъде супер плитко и да забавиш темпото. Ако той е съвсем на ръба, изцяло прекъснете контакта и внимателно притисни главата на пениса му за около пет секунди, защото така възпрепятстваш притока на кръв към зоната и намаляваш ерекцията му. Какво да правиш, ако все пак той свърши първи? Не се предавай или вбесявай, дори нещата да не се получат... за пети път. Не спирайте с опитите и рано или късно ще успеете да се потопите в синхронната чувствена идилия.

СКОРОСТТА ПО ВРЕМЕТО Е РАВНА НА...

На болшинството от нас жените ни трябват от 10 до 20 минути, за да стигнем до оргазъм чрез проникване. На повечето мъже им отнема 2.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg