В забързаното и натоварено ежедневие на всеки, романтичните занимания биват изтласквани на заден план.

Ако станете рано за тренировка, работите цял ден, приготвяте вечеря и миете чинии след това, едва ли ще сте в настроение за секс, освен ако либидото ви не е в някакъв апогей.

Дори да сте в дългосрочна връзка, от време на време вечерното занимание може да ви се стори като поредното задължение от to-do списъка, а не да напомня за истинско удоволствие.

И в края на подобен ден, можете единствено да мислите за уикенда и как ще си починете. А защо да не ги съчетаете?

Ако искате да започнете следващата седмица заредени с енергия и в най-прекрасната си форма, то отдайте се през уикенда на страст и любовни ласки.

Няма нищо по-хубаво от това да прекарате почивните дни с любимия, и то в леглото (разбира се не е необходимо да сте точно в леглото, а просто където ви завари страстта).

Както е известно петък въпреки че сме на работа е първият ден от уикенда, за това така си направете плановете с половинката, че да ви остане достатъчно време за креватни удоволствия.

Петък вечер: 

Вземете душ и скачайте в кревата, но не за да спите. След изморителната работна седмица като за начало може да го раздавате по кротко.
Жената лежи по гръб, краката ù са допрени и на една страна на едното бедро. Тази поза не е за дълбоко проникване, но за това пък постоянно стимулира клитора ù – което е съществено за тези, жени, които по-често получават клиторен, отколкото вагинален оргазъм.
Жената в тази поза достига до края изключително бързо и регулира акта, като ту отпуска, ту  стиска по-силно бедра, пише kozmetikata.com.
Допълнителни инструкции
Понякога подобен контакт може да доведе до миниатюрни травми и не дотам приятни усещания. Да се избегнат те, помага презерватива.

Събота:

Изберете по-трудна за изпълнение поза, отдайте се на див секс, все пак на следващия ден също сте си у дома и ще имате възможност за почивка. Може и да експериментирате с нещо ново (ако обичате експерименти в леглото, разбира се).

Много трудна позиция, изискваща добра физическа форма е тази да сте прави. Забравете за удобството на легналото положение и се потрудете малко повече. Тази поза позволява правенето на секс на места, които не са определени за това… в асансьора, докато сте на гости и сте се усамотили за няколко минути в банята. Да го правите изправени е по-трудно за мъжете и в някои случаи той не може да достигне до оргазъм, докато при нея това е гарантирано. Но удоволствие ще има и за двамата.
Ако жената е висока, колкото и мъжа, то няма нужда той да я държи. Когато обаче е по-ниска или по-висока, трябва или той да я вземе на ръце като прихване бедрата ù, или тя да стои леко приведена с гръб към него. Ако ръста не ви създава неудобство, то следвайте тези стъпки – притиснете гърба на партньорката към стената. Мъжът трябва да движи основно основно, не тялото, а ръцете си, като повдига и отпуска бедрата ù.

Допълнителни инструкции
Това е една от най-сложните и коварни пози. Всяко неправилно движение може да се окаже много болезнено – затова трябва да се движите в по-бавно темпо, отколкото сте свикнали.

Неделя:

Това е завършекът на незабравимият секс уикенд, така че бъдете още по-страстни. Започнете деня с любовни ласки. Бъдете нежни и романтични през целия ден. И не забравяйте – целия ден в леглото. Този уикенд е за секс.

Мъжът лежи удобно в леглото, а жената отгоре влиза в ролята на ездачка. Мъжът също взема участие в този процес, според силите – се повдига, движи се нагоре, надолу, гали я, говори ú нежно.
Жената в това положение напълно контролира ситуацията и лесно достига оргазъм. Нужно обаче, и мъжът да участва в процеса, защото ако остави нещата на самотек, може да получи травма на пениса, защото жените понякога забравят напълно, че това е крехък и нежен инструмент. Придържайки я за бедрата, не се ограничава свободата на движенията ù, но така се предотвратяват излишни неприятности.  
Допълнителни инструкции
Ако жената се завърти на 180 градуса – с лице към краката на мъжа, главичката на пениса променя положението си и тя ще изпита нови и по-силни усещания. А пред него се открива изключително интересна гледка. Само, че в тази позиция риска от травми още повече нараства.