Започвате връзка с жена, която изглежда уверена, усмихната и много самостоятелна. Няколко месеца след това обаче, пред вас е съвсем друг човек! Тя иска да е в центъра на вашата Вселена, постоянно ви държи сметка къде и с кого сте и се е превърнала в абсолютна преследвачка, която минава всички граници на личното ви пространство.

Подобна връзка вероятно е доста стресираща и изнервяща за вас. Преди обаче да вземете някакво крайно решение, замислете се над следното:

Поставете се на нейно място

Ако в началото тя ви се е сторила една, а сега е друга, вероятно има причина. Опитайте се да я откриете и да я разрешите, за да видите дали тази нейна неувереност и преследвачески тенденции няма да спрат. Замислете се дали все още ѝ отделяте достатъчно време и дали зачитате мнението ѝ. Има голяма вероятност нейното поведение да е вследствие на промяна на вашето към нея.

Все още ли сте на една вълна

Друга често срещана причина една жена да се вкопчи като удавник за сламка за партньора си е разминаването на очакванията. Ако тя иска сериозна връзка и брак, а вие все още не, то вероятно се опитва да ви обсеби, за да постигне своето, пише Tialoto.bg.

Говорете

Разговорите не са за подценяване. Ако нейното поведение ви идва в повече, не губете време, а говорете с нея, за да си изясните какви са причините. Бъдете търпеливи и спокойни и ако няма конкретна причина ѝ обяснете, че се нуждаете от повече лично пространство и някакви граници, които тя не трябва да пресича, ако иска да имате връзка.

Променете поведението си

Вашата половинка може да се нуждае от повече увереност относно чувствата ви към нея. Малките жестове са добър начин да ѝ покажете, че държите на нея и я искате в живота си. Дръжте ръката ѝ, правете ѝ комплименти, когато не очаква, изненадвайте я. Това може да я успокои и да ви даде повече пространство да дишате.