Накарайте го да се чуди

„Флиртува с друг мъж много важно Флиртува с жена-супер. Реакцията му, виждайки ви как показвате сексуалността си ще е мигновена. Това ще възбуди инстинкта му и ще стимулира естествения му инстинкт да има всичко за себе си. Само не забравяйте да държите флирта в разумни граници, като например флиртувайте със сервитьора в ресторанта, а не с бившото си гадже на парти.

Напишете му нещо  мръсно

Ако се притеснявате да изречете на глас сексуалните си фантазии, тогава напишете ги! Направете го веднага след като излезете от банята върху огледалото, когато все още е замъглено от парата. После му кажете какво сте направила. Факт е, че посланието ще стои там само миг, след което ще изчезне. Изчезналото ви послание ще го мъчи цял ден! Бъдете сигурни!

Дайте му да хвърли едно око

Бельо? Ученичка дрешки? Разбира се, това е измислено с причина и тя работи. Помолете го да дойде в магазина за бельо с вас. Купете си чорапи с жартиер и подръпнете леко полата си, когато отидете на вечеря, така че той да може да се наслади на артикула, който сте избрали заедно. Облечете костюм на френска помощница, когато отивате да му помогнете да изчисти след див купон, който е организирал предната вечер. Така ще го накарате да действа.

Разиграйте му мръсна версия на “Аз никога“

Няма нищо лошо, докато разговаряте да вмъквате в разговора пикантни неща от сексуалните ви фантазии, за да превключите ума му към темата СЕКС. Може да започнете с “Винаги съм искала да…“ или “Никога не съм пробвала… ‘Когато приключите разговора в спалнята вече ще сте наясно, че тази стратегия работи безотказно.

Кажи му това, което искаш СЕГА

Един от най-лесните начини да постигнете това, което искате е да го кажете право в очите. Кажете му колко е добър. Помислете за нещо,с  което той превъзхожда другите мъже и му го прошепнете, сякаш всеки момент ще го целунете. Шансовете ви ще скочат стократно и той няма да чака дълго, за да ви покаже това.

Покажете сила

Ако сексуалният ви партньор често поема отговорността в спалнята, време е да му покажете, че и вие можете да доминирате. Следващия път, когато той седи на дивана, отиде до него и поставете дланите си срещу раменете му и го възседнете, а след това го целунете нежно по врата му и да му кажа това, което ще му причините.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg