Срещала ли си мъже, които все още гледат жена си като апетитно парче, независимо от това, че са омъжени от не знам си колко години? Най-вероятно. Знаеш ли какво поддържа сексуалния тонус на тези двойки? Способността умело и спонтанно да предизвикват интерес у другия. Ето и няколко хитринки, които ще ти помогнат да не скучаеш с дългогодишния си партньор.

Всеки рано или късно разбира какво значи рутина. Но това не е присъда. Най-важното е навреме да забележиш, че ви е станало леко скучно, и да внесеш свеж въздух в съпружеския ви живот. Бъди непредсказуема. Не действай по един и същ сценарий. Търси източници на еротично вдъхновение. А и опитай това:

Използвай магията на контраста и елеманта на изненадата

Когато се подготвяш за тренировка, почистване или ремонт и си обуваш стария анцуг, сложи под него невероятно съблазнително бельо. И след това сякаш случайно се наведи под носа на любимия: нека да види крайчето на горещата дантела, която въобще не е очаквал да види, когато си с такова домашно облекло.

За да привлечеш вниманието на своя спътник, забил нос във вестника, можеш да го помолиш да ти помогне да се разтегнеш или да те държи, докато стоиш на стълбата. И докато го прави, съблазнзително се извий така, че да забележи крайчетата на бельото.

Една стъпка от магазина до будоара

Както си ходите отегчени в супермаркета, хвърляйки в количката мляко и макарони – изведнъж взимаш от рафта флакон с бита сметана. При това шепнеш на мъжа си: „Когато се приберем вкъщи, ще ни потрябва”. Можеш да му предложиш да изберете храната, която ще използвате в леглото: например, течен шоколад, който той ще оближе от теб.

Направи будилника за 15 минути по-рано

Хвани ръката му, докато е все още сънен, и я прокарай по тялото си. Започни да галиш с нея зърната си и други горещи точки. Нека сутринта бъде не само добра, но и приятна.

Рекламната пауза

Рекламният блок по телевизията не е измислен само за да имаш време по средата на интересен филм, да изтичаш до кухнята и да си направиш още сандвичи. Можеш да разнообразиш семейното гледане на телевизия, като заявиш, че всеки път, когато има реклами, ще си сваляш по една дреха. А мъжът ти трябва да целува тази част на тялото, която при това остава гола.

Никога рекламната пауза в най-драматичния момент от действието не е била толкова дългоочаквана. Интересно, дали ще успеете да догледате филма до края?

Изненада в колата

Незабелязано подхвъли чифт съблазнителни дантелени бикини в жабката на колата му. Когато мъжът ти се обади да ти каже, че тръгва от работа към къщи, му кажи: „Мили, ще провериш ли, моля те, дали не съм си забравила слънчевите очила в жабката?”

Нека да кара до вкъщи с мисълта за гащичките ти, а когато се прибере, знаеш какво да правиш.

TrafficNews.bg