Добрата стара мисионерска  е доста подценявана. Почти всеки започва с нея в началото, и все се връща към тази поза – дали заради мързел, дали защото е много удобна. Каквито и да са причините, на мисионерската й се носи славата на доста скучна поза. Има обаче причини, заради които не си струва да се отказваш от нея в леглото.  При мисионерската интимността с партньора е огромна – контактът с очи, буквално залепени сте един за друг, можеш да прошепнеш в ухото му всичко. Ако все пак тази поза ти е поомръзнала, ето 5 начина, с които да я направиш по-гореща и желана:

Вдигни краката си
Вдигни си краката и обвий врата му с тях, докато сте в мисионерска. Така за него проникването става под друг ъгъл, а и е по-дълбоко – все приятни и за двама ви неща.

С лубриканти пързалката е гарантирана
Лубрикантите могат да се използват за почти всички части на тялото. Намажи гърдите и краката на партньора си с лубрикант, и ще видиш как, пързаляйки се по теб, усещането ще бъде много различно. Ако ти хареса,  втрий малко лубрикант и на себе си, и сексът ще с превърне от скучен в доста интензивен.

Не забравяй възглавницата
Подпъхни една възглавница под дупето си, докато сте в мисионерска. Така G-точката ти ще получи точно толкова внимание, колкото й е необходимо.

Превръзка на очите
Използвай някои трикове от „50 нюанса сиво”, и сложи превръзка на очите си. Така ще дадеш на партньора си пълен контрол над ситуацията, а твоето въображение ще се развихри.

По-добра стимулация на клитора
Докато сте в стандартна мисионерска, партньорът ти да се повдигне, колкото може, и да продължи  с всеки тласък да влиза в теб с леки кръгови движения. Така клиторът ти се стимулира по начин, който със сигурност ще те доведе до оргазъм.

TrafficNews.bg