Няма жена, която да не си е задавала въпроси като „Дали сексът с мен е най-добрият, който е правил?“ „Дали няма нещо, което премълчава?“ „Дали не съм леко дървена? Или пък пъшкам смешно?“ „Дали наистина му хареса фелациото, което му направих снощи или се преструваше, за да не ме обиди? Ако му е харесало, защо не свърши? Дали се е сдържал или просто не съм го възбудила достатъчно?“

Истината е, че нито уменията ви в леглото, нито опитът ви, нито трикчетата, научени от порно актрисите са най-важни в секса. Химията или се случва, или не. Вие или си пасвате в леглото, или не. Страстта не може да бъде нито научена, нито изиграна... колкото и добра актриса да сте по принцип.

Все пак, има няколко начина, по които можете да разпознаете дали той е пристрастен към секса с вас. Ето кои са те.

1.Предпочита да прави секс с вас, вместо да гледа мач, спи, яде и прочие

...Особено в началото на връзката ви. Ако имате онова мускулно усещане, че правите секс като за световно и че той е секс машина, то трябва да сте наясно с две неща – не е, но е луд по секса с вас, направо е пристрастен и толкова го възбуждате, че не може да ви се насити. Би предпочел да го правите до 5 сутринта, дори и да знае, че утре в 7 има важна среща в офиса. Би се „жертвал“, дори да му се наложи да изпусне най-важния мач за този сезон. И ако тази картинка ви е позната, спете спокойно – заковала сте го.

2.Казва ви го

Мъжете не лъжат! Добре де, леко се изсилихме, лъжат, но обикновено, когато са застрашени тестисите им. В секса са далеч по-откровени от нас и ако ви казват, че сте невероятна, че го побърквате от възбуда, че обожава всичко, което му правите, то това най-вероятно е самата истина. Ако имат някои леки забележки, те биха подхвърлили някакво изречение, завършващо с „...Шегувам се! Исках само да ти видя реакцията.“, например.

3.Старае се да ви задоволи напълно

В леглото мъжете по природа са по-големи егоисти от нас. И когато виждаш желанието му да те направи най-щастливата жена на света всеки път щом си легнете, то той е сметнал, че усилията му си струват. Приемете го като благодарност за всичко онова, което му давате (и правите) вие.