Понякога е нужно да бъдеш дръзка, за да превърнеш секса не просто в забавление, а в истинско преживяване! Всички искаме да направим хубавите неща още по-хубави. Затова събрахме на едно място няколко съвета как да превърнеш оралния секс не просто в секси преживяване, а в истинско вълшебство!

1. Използвай дъха си

Можеш да използваш топлия си дъх, за да стимулираш нервните му окончания – това работи безотказно. Не докосвай веднага интимните му органи, а вместо това ги стопли с дъха си. Това ще го възбуди мноооогооо (а и ще бъдеш още по-секси!), пише Cosmopolitan.bg.

2. Направи му масаж

Ако си имате пълно доверие и нямате нищо против да експериментирате, тогава може да опиташ да му предложиш приятна релаксираща процедура (ако е много непрегнат). Нежно го масажирай с ръка в областта между ануса и тестисите – това е една от най-чувствителните зони на мъжкото тяло.

3. Целувай го през бельото

Този похват можеш да го използваш и за себе си (работи!). Помоли го да не бърза и нежно да те докосва през плата. Докосването през него може да бъде чудесна предварителна игра.

4. Покажи му, че можеш да си дама, но можеш да бъдеш и кучка

Мъжете често се оказват по-стеснителни от жените, затова не се притеснявай да му покажеш, че си широко скроена и не те притенява да правите малко по-мръснишки секс.

5. Покажи му как ти харесва

Не се притеснявай да мастурбираш пред него (на него му харесва, уверяваме те!) А и това ще му покаже, че му имаш пълно доверие. В допълнение - ще разбере и как ти харесва да те докосва.

6. Размени сценария

Всеки от нас, малко или много, има някакъв сценарий, по който се движи всеки път. Ако нямаш нито сили, нито въображение, за да измислиш нещо ново, просто размени последователността на действията си. Ако си свикнала да започвате с нежни целувки и след това да преминете към агресивната част (като хапане и осмукване), е, този път започни с тях.

 7. Изключи светлините

Изключи светлините и се концентрирай върху твоето и неговото тяло по време на оралната любов. Няма да повярваш колко много промяна ще има, когато сте в пълен мрак.

8. Не е нужно да го поемаш до край

Да си признаем, изобщо не е необходимо. Но ако все пак искаш да го дариш с невероятно усещане, вземи пениса му в устата си, като предварително притиснеш върха на езика към предните си зъби. Главичката на пениса му трябва да се опира в долната част на езика ти.

9. Седни на лицето му

Ако ти е трудно да достигнеш до оргазъм, когато се намира между краката ти, опитай нещо ново – да, например, можеш да пробваш внимателно да се спуснеш върху лицето му. Това изисква известно умение, но не означава, че не можеш да опиташ.

10. Не забравяй за 69

Ако искате удоволствието да е едновременно – е, това е сигурният начин.