Секс позата 69 изисква и всеки от двамата партньори да се обърнал с уста към гениталиите на другия. Истинска романтична вечеря за двама, нали?

Прочети триковете, с които ще овладееш 69 на 69% (шегуваме се, на 100%, че и повече):

1. Първо се изкъпи

Причината за къпането не е, за да бъдеш чиста (така де, не изцяло), но също за да те подготви мислено за следващата стъпка. Всяка сексуална новост изисква успокоено съзнание. Не искаш да се притесняваш дали си чиста или не, точно по средата на изживяването, пише Cosmopolitan.bg.

2. Загрей

Нормално е да ставаш все по палава, когато предвкусваш какво ще се случи, а поза 69 е мно-о-о-го палава! Съвсем логично е да загрееш стабилно, преди това.

3. Долу или горе?

Да избереш къде да застанеш по време на 69 не е толкова лесно, колкото да хвърлиш монета. Необходимо е да помислиш за малко къде искаш да бъдеш – отгоре или отдолу. Имай предвид следното – както и при ездачката, човекът отгоре поема повече контрол от другия. Той влияе на движенията, скоростта и удоволствието от оралните ласки, които си дарявате взаимно.

4. Или настрани?

Ако не можете да се разберете кой да бъде отгоре и кой отдолу, тогава застанете настрани, като отново спазвате основното правило – устата на единия да е обърната към гениталиите на другия и обратното.

5. Слушай

Тъй като двамата ще правите и получавате орален секс по едно и също време, важно е да не се отдаваш на удоволствието прекалено много, независимо колко добър е партньора ти и как те кара да се чувстваш в този момент. Въпреки това, обърни внимание на движенията и звуците на другия човек, вместо да се фокусираш само върху собствените си усещания – реакцията му ще те възбуди още повече.

6. Използвай ръцете си

Не забравяй да ги използваш, за да докосваш партньора си по цялото тяло, не само по „срамните“ части. Плъзни ръцете си навсякъде – зърната на гърдите, вътрешната част на бедрата, всичко, което ти се струва уместно.

7. Можеш да използваш играчки

След като научи, че използването на ръцете е от решаващо значение, ще ти прошепна още една тайна – вибраторът ще направи усещанията за теб или партньора ти още по-интензивни. Не е задължително да изваждаш „тежката артилерия“ - дори малка секс играчка във формата на куршум значително ще нажежи обстановката.