Ключът към страхотния секс не винаги се крие в позата, въпреки че тя играе огромна роля. Често, това, което правиш е, за да подготвиш тялото си, което наистина ще те доведе до разтърсващи резултати.

Ето 10 неща, които да направите преди секс, за да получите най-силния си оргазъм до момента, споделени от порно звезда.

1. Хидратирайте се Подобно на това как водата помага при тренировките, хидратацията е от решаващо значение и в спалнята. Пиенето на много вода е един от най-важните фактори за постигане на оптимално здраве, което означава мощни оргазми! Хидратацията също така осигурява по-добро естествено смазване в интимните части на вашата малка дама, което винаги води до по-плавно вкарване.Това прави огромна разлика. Дехидратацията пък може да допринесе и за ниското либидо; увеличената умора е равна на по-слабо желание за секс.

2. Управлявайте изкуството на проникването

Ако не сте запознати с кантирането, това е форма за контрол на оргазъм, която, ако се упражнява правилно, може да ви помогне да достигнете максимално силен огразъм. Толкова е полезно за жените - кантирането помага да поддържате засилено чувство за вълнение и енергия, докато вършите даденото действие. Именно затова е хубаво да се запознаете добре с него, защото сексът не е същият, ако само единият партньор е развълнуван от него, пише Actualno.com

3. Практикувайте йога

Да! „Кучето птичар“ е повече от просто едно добро упражнение. Освен че релаксира ума и е страхотна тренировка, йога може да се практикува и за подобряване на сексуалния Ви живот. Пози, които са насочени към тазовата област, ще ви помогнат да стигнете по-близо до вагиналните мускули. Да се научите как да контролирате дишането си в почти медитативно състояние ви помага да изградите своята сексуална енергия, така че освобождаването ви да е много по-интензивно. Не забравяйте, че половината от това, което е необходимо, за да имате оргазъм, е фокусът.

4. Мастурбирайте и то често

Един от най-ефективните начини да работите върху оформяне на ума е да се самозадоволявате многократно на ден. Трикът? Си позволявайте да достигнете кулминацията. Всичко е за забавено удовлетворение, така че колкото повече пъти можете да се стимулирате сексуално, преди да достигнете до оргазъм, толкова по-интензивно ще бъде, когато накрая се случи.

5. Включете се

Повечето двойки накрая достигат до точка в отношенията си, където сексът изостава или най-малкото не е толкова вълнуващ. Може да не е както преди, като се върнете дни назад, но това не означава, че огънят не може да бъде върнат обратно. Вземете се в ръце и намерете начини да възстановите това вълнение и за двама ви. Подправете го – лампите включени, изключени, носете бельо, играйте роля, гледайте заедно еротичен филм, пробвайте различни играчки, дори костюми. Бъдете готови за опитването на нови неща и нови пози! Няма нищо по-секси от отворен ум!

6. Не забравяйте любовната игра

Ключът към постигането на най-добър оргазъм е да изградим колкото се може повече сексуална енергия, а любовната игра винаги помага да се постигне това. Правете го бавно и не забравяйте наистина да отделите време, за да се усетите и вкопчите телата си едно в друго. Не забравяйте да обърнете внимание и на това, на което вашият партньор се наслаждава и не се наслаждава. Не се страхувайте да говорите и да поемате отговорност - Вие само давате на партньора си по-добра посока, което е добре и за двама ви.

7. Остани в момента

Няма по-голямо убийство от това, когато умът ви е насочен към неща, които не се намират в спалнята. Опитайте се да отстраните всички разсейващи неща и да останете свързани с партньора си. Поставете телефона си на безшумен режим, оставяйте работата си и стресът от нея на вратата и т.н. Но и не прекалявайте със съсредоточаването. Твърде често сме толкова съсредоточени, че трябва да изпитаме този момент на кулминация, че вместо да се наслаждаваме на миговете на екстаз, в крайна сметка пропускаме момента. Просто се отпуснете и се забавлявайте – в крайна сметка това е целта ви, нали?