Издръжливостта на мъжете в леглото винаги е била особено важна тема. Не всички мъже могат да се похвалят с маратонски способности в интимен план, а пък има и много обстоятелства, които пречат на перфектното представяне всеки път.

Жените могат да помогнат, вместо да се оплакват. Има някои неща, с които бихте могли да подпомогнете половинката си и да удължите удоволствието. Вижте как!

Добавете тиква в менюто му

Много хора не знаят, но тиквата е мощен афродизиак. Тя засилва мъжкото либидо и спомага за удължаване на сексуалния акт.

Тиквените семки пък имат свойството да повишават либидото с около 40%. Те играят важна роля и при кръвоснабдяването на половите органи, което е важно за ерекцията.

Издърпайте тестисите му

Единственото, за което трябва да внимавате е да не нараните мъжа си. Знаем, че тестисите са особено чувствителна зона от мъжкото тяло. Те са богато снабдени с плътна мрежа от нерви и лесно може да прекрачите границата на болката.

Вие познавате добре партньора си и знаете какви звуци издава и какви изражения прави преди да еякулира. Затова издебнете момента точно преди това да се случи и издърпайте тестисите му леко. Този акт ще прекъсне процеса на еякулация.

Сменете позата

Ако усетите, че моментът наближава, а вие имате още време до достигането до оргазъм, сменете бързо позата.

Известно е, че мъжете достигат най-лесно и бързо до еякулация при кучешка поза.

За най-дълги резултати, започнете с мисионерската, преминете през ножици, след това застанете върху него, продължете с лъжички и накрая изпълнете кучешката. Така ще си гарантирате максимално дълго сексуално удоволствие.

Ако усетите, че при изпълнението на някоя поза той започва да диша учестено, намалете темпото.

Включете упражненията на Кегел в играта.

Упражненията на Кегел се използват за поддържане добрата форма на вагиналната мускулатура. Но те могат да участват успешно и в удължаването на любовната игра.

Присвивайте вагиналните си мускули, докато той е вътре във вас.

Друго игриво упражнение за удължаване на сексуалния акт е половинката ви да изпълни 10-20 повдигания на пениса си. Кажете му, че ако успее ще му дадете да проникне във вас в каквато поза пожелае. Психологическата стимулация също е мощен начин за повишаване на възбудата.

Сложете бельото си върху главичката на пениса и го помолете да започне да го повдига така, сякаш повдига с ръце гирички.
Може да ви се струва смешно, но тези упражнения изключително добре укрепват мускулите на тазовото дъно, с което се предотвратява и преждевременна еякулация.
TrafficNews.bg