Oфисното чXХане! 

Отиди в офиса му, облечена само в шлифер и секси бельо и кажи „бауууу“! Заключете вратата (или пък не) и правете секс на бюрото или пода. Има нещо възбуждащо в офисния секс, ако не си от тези, които изневеряват с колеги, ще го оцениш дори с гаджето ти!

Сутрешната изненада!

Дай му добра причина да стане сутринта. Събуди го с устата си. Няма мъж, който да откаже сутрешна свирка. Не бъди мързелива – постарай се добре и не забравяй, че свирката не е само прелюдия към сношение. Изкарай докрай. Надяваме се, че ще ти върне услугата.

Покажи се!

Kакто си лежите на дивана и си гледате телевизия, го изненадай като се съблечеш внезапно и мастурбираш, докато той те гледа. Толкова ще му хареса, че ще ти влезе в положението много преди да си свършила.

Преструвай се!

Можеш да превърнеш скучния ден в секс приключение с малко креативност. Помоли го да дойде с теб у майка ти уикенда и кажи, че ти ще караш. Вместо да отидете у вашите, паркирай на някое закътано местенце и го прелъсти в колата.

Говори мръсотийки!

Ако твоят човек обича да говориш мръсотии, но на теб ти е било неудобно, се отпусни и забрави задръжките си. Остави му съобщение или бележка, описваща в мръсни подробности всички неща, които искаш да му направиш. После му остави съобщения на войсмейла, а след това му поговори мръсотии в леглото.

Пробвай нещо ново!

Ако сексуалният ви живот е станал скучен напоследък, пробвайте нещо ново. Започнете разговор за секс. Изслушай какви са желанията и фантазиите му, после му разкажи за своите. Разберете се да пробвате нещо ново – поза, сценка, или нещо друго, което не сте правили досега.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg