Първо ще ви дадем няколко съвета за класическата поза 69, а след това ви предлагаме да опитате нещо ново и по-добро - 69 за напреднали. 

Класическата поза 69

Позицията е легнала. Ако жената е над мъжа, това означава, че тя избира силата и динамиката на играта, което всъщност е много по-лесно за представителите на силния пол.

В случай, че мъжът е над жената, е необходим малко повече контрол върху ударите и дълбочината, за да се предотврати злополука. Тази позиция може да бъде и в легнало положение, но настрани, което дава на партньорите допълнителна свобода.

Разширена поза 69

Искате ли да опитате нещо ново? Подправете класическата поза 69 и я превърнете в незабравимо преживяване. Цялата работа се върти около това, че човек вместо да легне, трябва да седне, коленичи или да стои. Не е лесно, но все пак дава увлекателни резултати, особено ако партньорите са гъвкави и искат предизвикателства.

Мъжът коленичи на леглото или до него, а жената е на лактите си и опира ханша върху раменете на партньора си, а той се придържа към нея. Тази поза изисква сила и концентрация, така че ако не сте готови, по-добре изберете класическия и изпитан начин.