Всички имаме нужда от разнообразие в секса понякога, но се случва най-забавните моменти да си устройваме, когато си доставяме удоволствие сами. Тогава ни хрумва, че можем да използваме различни секс играчки или просто любимия си вибратор. Сигурно обаче сте чували разни смехотворни истории за двойки, които са включили в забавленията под чаршафите меко казано странни предмети.

Ето защо днес решихме да направим селекция на най-добрите вещи, които могат да внесат пикантен привкус на половия акт и които всеки от вас има вкъщи.

Ледени кубчета
Винаги можете да се заиграете с температурата, особено по време на орален секс, защото рязката промяна ви кара да бъдете по-чувствителни. Сложете кубче лед в устата си и се заиграйте не само с най-интимните части на партньора си, но и със зърната. След това извадете кубчето от устата си и тогава пристъпете към оралните ласки, пише Bulnews.bg.

Вратовръзка
Вратовръзката е перфектна за завързването на очите на партньора. Лишавайки го от възможността да вижда какво правите, той ще бъде много по-чувствителен. Определено ще го накарате да полудее от възбуда. Започнете с нежни целувки по врата и после го изненадайте, както намерите за добре.

Главата на душа
Това е опция за дамите, които играят солово под душа. Едва ли има по-подходящо време за самозадоволяване от моментите, които сме отделили за къпане. Вече сме голи и сме се отпуснали достатъчно. Предлагаме ви следващия път, когато сте под душа, да го вземете в ръка и да насочите главата към клитора си. Започнете да правите промени в температурата на водата – от много топла към студена и обратното. Разликата в температурата определено ще ви накара да се възбудите и то много.

Шал
Няма нищо по-секси от лекия и мек шал. Можете да го използвате, за да завържете закачливо краката или ръцете на партньора си. Другият вариант е да погалите нежно половинката си с него по най-чувствителните места. 

Шпатула
Шпатулата е перфектна за палаво напляскване.

Храна

Погледнете в хладилника, там със сигурност има нещо секси. Например, крем, течен шоколад или пък мед. Винаги е добра идея да намажете партньора си и закачливо да си хапнете от тялото му.