Когато намериш човека, когото можеш да наречеш добър любовник, не е нужно да разказваш на всичките си приятелки за него. Истинският любовник кара жената да се чувства и да изглежда така, че дори без думи всички да забележат, че него го има в нощите й.

Добрият любовник е рядкост. Той е страстен, умее да разгадава какво ще достави удоволствие на жената без тя да му казва с думи или да насочва ръката му, предугажда дали кулминацията наближава и добре знае кога да забърза темпото. Добрият любовник знае, че сексът не е табу, а сливане. Той има въображение, което умее да използва. За него няма нищо срамно в случващото се между двамата. В това отдаване вижда не само страст и задоволяване, но и чисто щастие.

Повечето мъже умеят да чукат, но не всички умеят да лижат.
някои го правят задоволително, други – по принуда. Мъже,не забравяйте, че жената усеща всичко това. Добрият любовник умее да доставя удоволствие на жената с френска любов. За този, за когото език и вагина са две далечни понятия, е следващият кратък наръчник.

# 1: Кажи й, че е красива отдолу

Повечето жени изпитват известна доза срам, когато показват телата си голи. Притесняват се от свои недостатъци, имат своите задръжки и комплекси. Независимо от това каква жена имате до себе си и колко дълго сте заедно, кажете й, че е красива. И не просто че има красиво лице, или бюст, кажете й, че е красива отдолу!

# 2 Спрете, забавете темпото, насладете се на уникалното й цвете

Погледнете това, което виждате пред вас. Красива е, нали? Няма нищо, което прави една жена по-уникален, от това, което има между краката й. Всяка е с различен размер, форма, цвят, ухание, някои имат дебели сочни срамни устни, които сякаш се показват, за да ви поздравят, други са покрити с лек прасковен мъх. Оценете качествата на жената до вас. Разгледайте я, накарайте я да се почувства специална!

# 3 Жените обичат да говорят – говорете й и вие

Жените обичат да говорят, дори по време на секс. По същия начин те реагират и когато мъжът им говори – харесват това. Това означава, че колкото повече й говорите, толкова по-лесно ще я накарате да изключи съзнанието си и максимално да се наслади на секса. Така че през цялото време, докато я галите, й говорете.

# 4 Прокарайте език по външните й срамни устни, по вътрешните, намерете клитора

Внимателно разтворете устните й с пръсти. Оближете ги. Насочете се нагоре към клитора. Разтворете я като цвете – когато листенцата му са настрани, истинският цвят се открива в пълната му красота. Размерът на клитора е различен при различните жени така, както пенисът е с различна дължина и дебелина и при мъжете.

# 5 Докосвайте я с мокри пръсти

Всеки път, когато докосвате жената отдолу, го правете с мокри пръсти. Първо ги оближете, намажете с лубрикант или с кокосово/какаово масло. След това навлажнявайте пръстите си от нейните собствени сокове. Уверете се, че върховете на пръстите ви са мокри преди да докоснете клитора й. Така ще предизвикате много по-силна реакция и ще го направите изключително чувствителен на допир. Ако търкате със сухи пръсти, може дори да я заболи.  Ще разберете дали тя е достатъчно възбудена по това, че клиторът набъбва, увеличава размера си и се зачервява. Това е деликатна зона, отнасяйте се и вие деликатно с нея.

# 6 Дразнете я, бъдете бавни

Верният път към женския оргазъм е този, който се минава бавно. Оближете вътрешната част на бедрото й, целувайте я така, както я целувате по устните. Увеличете напрежението.

# 7 Заиграйте се

Оближете гънката, където кракът й се присъединява към нейното котенце. Сгушете лицето си в нея. Ще усетите как тя самата се притиска към устните ви. Така жената показва, че иска да получи повече от мъжа. Положете устните си точно на върха на нейната цепнатина. 

# 8 Целувайте я нежно

Целуни я, нежно, а след това по-грубо. Използвайте езика си, за да разделите срамните й устни. Когато те се отворят, прокарайте език нагоре и надолу по плътта. Представете си, че ядете нещо много вкусно и деликатно. Внимавате да не го разлеете, да не покапете, защото е прекалено вкусно да се похабява. Същевременно нямате търпение да хапнете още и още...  

# 9 Използвайте езика си максимално

Прокарвайте език по клитора й нагоре и надолу. Следвайте едно и също движение по дълго време. Така клиторът ще се възбуди максимално. След това разнообразете с кръгови движения. Това ще я накара да се чувства божествено. Важно е да не забравяте 0 клиторът изисква най-много внимание и доставя най-голямо удоволствие! Усетете с езика си как малката перла нараства. Увеличавайте натиска и увеличавайте скоростта постепенно.

# 10 Смучене

Направете няколко бързи докосвания. Закачайте клитора й с върха на езика си, след това се отдалечавайте. Това буквално ще я накара да изтръпне. Много жени несъзнателно оформят устата си в буквата О, когато са близо до оргазъм. Започнете да смучете нежно. Гледайте лицето й, за да разберете нейната реакция. Засмучете по-дълбоко, но все така внимателно. Ако тя повдига таза си във въздуха, значи напрежението расте.  Ако се върти, движи дупето си, краят може би е близо. Продължавайте. Не пускайте клитора й.

# 11 Добавете пръсти

Има още нещо, което можете да направите, за да усилите удоволствието на жената. Вкарайте пръсти във вагината й, като продължавате да смучете клитора й. Тъй като, докато й правите френска любов, пенисът ви е по-далеч, използвайте пръстите си, вместо него. Тя наистина ще хареса това! Първо вкарайте един пръст, след това два. Може да проникнете и с три, и то дълбоко. Уверете се, че пръстите ви са мокри. В началото ги плъзгайте бавно, след това засилете темпото. Усетете нейния ритъм. Тя сама ще се движи и ще вкарва пръстите ви вътре в себе си. Ускорявайте, когато тя го прави. Слушайте дишането й.

# 12 Опознайте симптомите, които предвещават нейния оргазъм

Всяка жена е уникална и нейният оргазъм също е уникален. Тя може да свърши изключително бурно, или съвсем кротко и тихо. За да бъдете добър любовник, трябва да се научите да разпознавате симптомите на идващия оргазъм.

# 13 Не пускайте клитора й дори когато оргазмът започне

Когато тя започне да свършва, вие продължете с това, което правите. Така ще направите оргазма й по-дълъг. Така има реална възможност да получи мултиоргазъм. Когато започне първият оргазъм, натиснете езика си към клитора. Движете езика си и го вкарайте във вагината й. Ако пръстите ви са вътре, може леко да ги преместите, но много внимателно. Важно е тя да продължи да чувства, че има нещо във вагината й. Ако направите всичко правилно, жената може да получи няколко оргазма един след друг.

# 14 Черешката на тортата - анално проникване

Някои жени обичат чувството за пълно проникване. Вкарайте пръст в дупето й и леко раздвижете. С пръст или език, със сигурност ще усетите мускулните съкращения, които се случват по време на оргазъм. Това е една от най-големите награди за мъжа.

# 15 Следоргазмена вълна

След като сте я накара да свърши, не я зарязвайте. След оргазма жената има нужда от още любов. Целувайте я, говорете с нея, галете гърдите й. Бъдете чувствени.

Оралният секс може да бъде едно от най-интересните сексуални преживявания, но само ако и двамата нямат скрупули и го правят добре.  Отделяйте си повече време за орални ласки. Практикувайте го често. Виждате ли блажената усмивка на лицето й?

TrafficNews.bg