Жените обичат да бъдат обгрижвани от мъжете си по всички възможни начини. Не е нужно просто да ѝ купуваш скъпи подаръци и да я водиш по почивки, за да я караш да се чувства секси и желана.

Всички без изключение очакват поредица от нежни жестове, за да ви се отдадат напълно. Не се притеснявайте, защото на помощ идва TheMainline!

Ето ти 6 места и начина, по които със сигурност обича да я докосваш, но е прекалено вероятно да не си го забелязал до сега:

Косата – Тук моментът е много тънък, защото ще ходиш по ръба на ножа. Нежното подърпване на косите може да е голям афродизиак, но може и да е убиец на романтика. Опитай първо леко да прокарваш пръсти през косите ѝ, а после нежно свий юмрук. Ако косата ѝ е сплетена на опашка, също може внимателно да си я увиеш около ръката и да я придърпаш назад. Чудиш се къде е границата на вложената сила ли? Никой не може да ти даде точен отговор и за това знай, че в един момент ще стигнеш границата. Окажеш ли се там, тя ще ти го каже недвусмислено и вече ще знаеш. Е, ще прежалиш една любовна вечер в името на плодотворни следващи.

Вратът – Вратът е снабден с безброй кръвоносни съдове и нервни окончания. Именно по тази причина е една много чувствителна част от тялото и то не само при жените. Хапане, смучки и тям подобни прийоми са допустими, стига да не оставят белези, като онези, които си правел в прогимназията. Тогава е било позволено, защото и от двете страни сте се учили на занаят, но вече сте големи хора. Трябва да знаеш, че всяко нещо си има граници. Моят съвет – повече устни по врата и възможно най-малко зъби.

Свивката зад коленете – Няма как да не си разбрал за себе си, че точно там е много мека и нежна кожата. Това е своеобразна мишница за краката ти, но без неприятните миризми. Когато е с гръб към теб, те съветвам да я галиш освен по бедрата и дупето и в тази зона. Пръстите ти изпълняват ролята на вълшебни пръчици, които имат за цел винаги да удрят в точното място. Пробвай и ще видиш как тя потрепва от лекия, но приятен гъдел, който има там.

Тазът – Това е една от най-специфичните зони при женските човеци. Тазът при жените има функцията да се разтваря и събира, защото това е от съществено значение при бременност. Именно благодарение на важната си функция, той може да е много силна ерогенна зона. Може и да си чувал някога баба ти да ти казва, че жена през корема не се лови. Аз допълвам – жена се лови под кръста. Именно там можеш да демонстрираш повече мъжката си сила. Грабни я в себе си, вдигни я нависоко, завърти я в кръг, а ръцете ти нека не спират да я обгръщат. Гледай само да не е на публични места, защото е невъзпитано. Имаш извинение само, ако я посрещаш на летището.

Вътрешната страна на бедрата – Вулгарно е да я сграбчиш направо за чатала. До там никога не се стига директно и ти трябва недвусмислена покана. За целта е нужно да направиш следното – започни да я докосваш по-горните начини. После бавно започни да слизаш с устни по тялото ѝ, а междувременно започни да я галиш не точно по дупето, а на сантиметри преди сакралното ѝ място. Точно там, където бузките на дупето ѝ свършват и започва задната част на бедрата. В момента, в който тя е безкрайно възбудена, ще усетиш как сама ще ти хване ръцете и ще ги сложи, където трябва. Прекалено вероятно е да ти бутне и главата натам, но ти не се съпротивлявай. Нали в крайна сметка това беше целта ти.

Зърната – Най-чувствителната част след клитора при жените са зърната. Ако умееш да боравиш с език толкова добре, колкото разправяш на хората, тогава бъди сигурен, че зърната ѝ ще са вечно твърди за теб. И пак не забравяй да бъдеш нежен, защото втвърденото зърно има повишена чувствителност. Гали и стискай гърдите, докато все едно се опитваш да завъртиш близалка в устата си с език, обгрижвайки зърнената ѝ закуска.

Честито! Вече си бог в оралните ласки и на почти никоя не би ѝ пукало, че пенисът ти е по-малък от кутрето на десния ѝ крак.

TrafficNews.bg