Къде грешим в секса? Жените и мъжете не могат да дадат еднозначен отговор на този въпрос. Докато за едните проблем са скучните пози, имитацията на оргазъм или твърде многото говорене, за други причината се корени в липсата на отдаденост и романтика.

Според порнозвездата Есперанса Гомес, която дава безплатни съвети чрез канала си в YouTube, много мъже пропускат предварителната игра, която е предпочитана от жените.

„Доста мъже не си дават труда да научат как да предразполагат и съблазняват жените. Повечето от тях просто искат да „карат направо“, споделя еротичната актриса.

Гомес е на мнение, че мъжете обичат да слушат мръсни приказки по време на секс, но трябва да правят същото, за да може двамата да се възбудят по-лесно. Грешката им е, че те започват да докосват половинката преди това, пише Tialoto.bg.

„Жените искат да им нашепват неща, които събуждат желанието им за секс. Харесва ни да чуваме съблазнителен мъжки глас. Обичаме също да бъдем докосвани“, коментира още порнозвездата.

Експертът по ласки изтъква, че в момента позата „русалка“ е доста актуална. Тя може да замести кучешката и други стандартни, които не предлагат кой знае какво удоволствие. При нея мъжът коленичи и повдига таза на партньорката си, а тя поставя краката си върху рамото му.

Тантрическият секс е друго нещо, с което може една двойка да разнообрази интимните си преживявания.