За да си отговорим на този болезнен за някои двойки въпрос, първо трябва да сме наясно дали оралната любов се счита за секс или не. Ако няма секс, няма изневяра. В това, обаче, някои също не вярват, защото, както казват, изневярата е в главата, не в леглото.

Като цяло нещата са доста объркани, различните индивиди възприемат и реагират по различен начин. За подобна ситуация от съществено значение е и емоционалната обвързаност на партньорите. Ако връзката им е неангажираща, те са склонни да приемат подобно нещо за несъществено, но, ако са намесени дълбоки чувства, става сложно и за двамата.
Проучване твърди, че за мъжете оралната любов не е секс, а по-скоро „приятелска услуга“ – незначителна. Интересно става, когато тяхната партньорка направи подобна услуга на някого, тогава променят коренно становището си.

При жените нещата са по-сложни, но все повече дами с разкрепостени виждания, приемат този акт на добронамереност за нещо приемливо, и не правят драма от него.
Какво мислите вие по въпроса?

Изневяра ли е да направиш „приятелска услуга“ на някого, или да ви направят подобна добрина, или си е чиста проба прелюбодеяние?

TrafficNews.bg