Време е да преосмислиш секси изкуството на натискането – без неловкостта на тийнейджърските години. (Слава богу!)

Помниш ли, когато само целуването беше най-горещото нещо на света? Сега, когато вече си голяма жена, връщането на тези специални „всичко-освен” моменти в играта може да помогне на теб и на любовта ти отново да събудите тези щури пеперуди в стомаха. (Но този път, надяваме се, не в къщата на родителите ти.)

Използвай мозъка си

Когато искаш да се възбудиш истински, най-важният ти секс орган е мозъка ти. Дори само мисълта за предишни секси моменти – секс набързо, притиснати до стената или горещ секс по време на някоя ваканция, може да те възбуди преди екшъна вечерта.

Започни по-рано

В деня на срещата му пиши за нещо определено, което очакваш, като например „Нямам търпение да те целувам по продължение на боксерките ти”,. Така му даваш да разбере, че мислиш за секс, което го възбужда. „Много си падам по сексемесите”, казва Майкъл В. на 22.

Подготви сцената

Свещи, дантелен сутиен и чувствени мелодии могат да ви загреят. Изследване от Дания от 2005 година показва, че жените, които са по-отпуснати, е по-вероятно да стигнат до оргазъм. Така че пусни филм и разпуснете, за да спечелиш! Колкото повече разпуснеш (тоест колкото по-секси се подготвиш), толкова по-вероятно е да свършиш.

Отдели време

И мъжете, и жените достигат върха на възбудата за около 10 минути, според изследване от 2006 на Университета Макгил в Монреал. Така че се съблечи …бавно. „Възбуждащо е, дори когато момичето се бори с колана ми и се смеем”, казва Джеф Д., на 30.

ИЗНЕНАДВАЩОТО ЗАСМУКВАНЕ

Както се натискате, засмучи неочаквано и силно езика му за секунда. Бързината ще го изненада – буквално ще видиш над главата му балонче с мисъл „Ъм, това наистина ли се случи току-що?”, а възбудата ще го накара да иска СЕКС и то ВЕДНАГА.

УСТНИ В ДЕЙСТВИЕ

Разнообразявай интензитета и скоростта на целуването, като игриво загризваш долната му устна и я придърпваш към теб. (А коя е ключовата дума тук? Игриво. Не хапи!) Малко грубост му дава да разбере, че си в настроение за яка езда.

ДВИЖЕЩАТА СЕ ЦЕЛУВКА

Като започнеш от врата му, първо го целувай с нежни пърхащи целувки, като разнообразяваш целувките си надолу към боксерките му. „Когато момичето направи нещо различно от това, на което съм свикнал, това страхотно ме възбужда”, казва Ариел М, на 25.

ОРАЛНИЯТ СЕКС,  КОЙТО ЩЕ СЛОЖИ ТОЧКАТА НА ВСИЧКИ ОРАЛНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ

Тайната на абсурдно хубавия секс? Страхотно орално представление. Преди да го поемеш изцяло, прокарай езика си набързо по юздечката му – тази супер чувствителна част, която е ръбчето под главата  на ствола. Той ще пощурее от прекрасното усещане.

А за теб… насочи езика му да се движи бавно в големи кръгове, които постепенно се стесняват към твоя клитор.  Косвеният натиск ще те накара да искаш повече забава след оргазма или след-игра.

УЦЕЛИ ГОРЕЩИТЕ МУ ТОЧКИ: СТИМУЛИРАЙ ТЕЗИ ЩАСТЛИВИ МЕСТЕНЦА ПО НЕГО И ГО НАКАРАЙ ДА УСЕТИ ВСИЧКО

УШИ „Харесва ми да усетя леко гризване, след като чуя да ми казва какво ми прави”, споделя Дейвид О, 20. Или опитай прокарване на пръсти по външния ръб на ухото, което е подлудяващо еротична зона за мъжете.

ЗЪРНА Нежно пощипване по зърната му ще ги накара да щръкнат веднага. „Ако боли леко, това дори е малко перверзно.”, казва Джоузеф К, на 23. Запомни – ЛЕКО.

ТОПКИ Обхвани ги нежно, докато му правиш свирка. Или го поглези допълнително, като го галиш по топките, сякаш го викаш с пръст. Те са покрити с нервни окончания, които, когато ги стимулираш, ще го накарат да трепти от удоволствие.

ВЪТРЕШНИ БЕДРА Нежно прокарай пръст в посока към пениса му, а после се отдалечавай. „Това е такова невероятно дразнене преди да ме докосне, ъм, на друго място”, уверява Чарлс Г., на 22.

Източник: cosmopolitan.bg.