Бразилският град Сао Пауло прикова вниманието на журналистите не по-малко отколкото към Рио Де Жанейро, където се провежда Олимпиадата, пише "Дейли Мейл", цитиран от Блиц. В града се разхождат полуоблечени девойки, които са обединени от красотата на задните си части.

По този начин организаторите на ежегодния конкурс "Мис Бум-бум" за званието "най-красиво дупе" решиха да напомнят за предстоящия финал, който ще се състои по-късно през годината на 9 ноември.

Традиционният конкурс - показване на задните части, се състои не само в дефилиране по подиума пред строгото жури и възгласите на неравнодушните зрители. Дамите репетират цяла година как да показват своите прелести като се надяват и да спечелят 22 хиляди долара. До последния етап се допускат девойки, преминали успешно интернет гласуване на официалния сайт на конкурса.

Така че всички модели преминаха по улица „Паулиста” в Сао Пауло, демонстрирайки своите форми и успявайки да спрат автомобилния трафик. Дамите си организираха гореща фотосесия, кадри от която придоби голяма популярност в мрежата.

27-те кандидатки бяха облечени в еднакви бански костюми, които подчертаваха апетитните им форми. Пищните красавици не пропуснаха да се похвалят със зашеметяващия си вид във финансовия център на града.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg