В днешно време сексуалното разнообразие е почти задължително в една връзка. „Задна и мисионерска цял живот” вече не е опция. Търсенето на екстремното в леглото набира популярност. Ето три варианта на секс-табута, който бихте могли да изпробвате при достатъчно смелост.

Публичен секс

Понякога просто ни се иска да опитаме секс в различна обстановка. Сексът в спалнята може да е доста скучен, дори и да решите да го направите в друга стая, също може да не е толкова вълнуващо за вас. Може да прибегнете до  доста рязка промяна на мястото за секс, като излезете в парка, или в беседката пред блока. Определено тези нови места биха повдигнали адреналина и биха направили акта съвсем по забавен от обичайната спалня.

Публичните сексуални връзки са близки до ексхибиционизма, където се показва само част от тялото, която обикновено е покрита, като член, цици, вагина или задник, в обществена обстановка. При някои хора това е огромна свобода да правят, каквото си пожелаят, и да се радват на своя сексуален живот. Докато за други – това е прекалено.

Ако се интересувате от публичен секс, имаме няколко полезни съвета за вас. За начало трябва да го направите, когато няма толкова голям шанс да бъдете забелязани от околни минувачи. Спирането с кола отстрани  на пътя по време на час пик е лоша идея, но да го направите в ранните сутрешни часове, може да ви допадне.

Носете по – лесни за сваляне дрехи. Полите и роклите са чудесен избор за дамите, докато за мъжете са подходящи по – лесно и бързо свалящите се панталони с цип.

Нещо, което никога не трябва да пренебрегвате, когато решите да правите секс на открито е шумът. Ако сте прекалено шумни, рискувате да привлечете публика, а не бихте желали точно това. Опитайте се да не издавате звуци по време на акта, това може да бъде забавно. Проверете кой от двама ви ще си мълчи по дълго.

Групов секс

Често в нашите секс фантазии участват други хора. Не се задоволяваме само с това да правим секс с един човек . Бихте могли да започнете с тройка, за да видите как се справяте, но за мнозина това би било неприемливо. 

Тройка: можете да правите секс с две жени или двама мъже, в зависимост от вашите предпочитания. С груповия секс получавате възможността да правите секс с още повече хора, а с толкова много хора, които се чувстват свободни в секса, е лесно да разберете защо с груповият секс, може да се чувствате напълно без задръжки.

Въпреки това, груповият секс носи големи рискове за венерически болести! Така, че ако решите да се втурнете в груповите изживявания, уверете се, че сте взели всички предпазни мерки.

Игра в цикъл

Това е този момент, който хората или обичат, или мразят, но тази игра  може да бъде много забавна поради ред причини.

Опитайте се да подходите солидарно. Започнете с целувки по врата, гърдите, нежни докосвания. Ако тя е готова за секс, когато е в цикъл ще разберете. За да избегнете неприятните цветове, може да го направите в банята под течаща вода, и там ще може да пробвате всяка една желана поза, и да направите секса в цикъл доста забавен.