Пробвай да внесеш нотки пикантност в моментите, когато си решила да стигнеш до връхната точка без чужда помощ.

Огледалце, огледалцеВземи си голяма туба с лубрикант (ще ти трябва) и седни срещу голямо огледало. Сложи малко от лубриканта върху зърната си и започни да играеш с гърдите си – масажирай ги с длани, докосвай ги леко с връхчетата на пръстите, ощипвай леко зърната – изобщо, всичко, което те кара да изпитваш наслада при допир. Вземи още лубрикант и го намажи върху корема си, вътрешната част на бедрата, като постепенно преминеш към най-интимната си зона.

Разтвори бедра и наблюдавай как все повече се подмокряш и поруменяваш с всяко движение на собствените ти ръце по тялото ти. Вместо да се отдадеш на критични мисли относно визията си (спри веднага!), възхити се на това колко секси и възбудена всъщност изглеждаш. Странно ти е? Значи още по-добра причина да го правиш. И то редовно.

Мокро приключение: Ако без да искаш/нарочно си открила насладата от течащата вода, която се лее върху най-интимните ти зони, може да опиташ да насочиш тези зони към струята на извиращата топла вода в басейн или джакузи (в които няма хора, това е важно!).

Настани се удобно и насочи клитора и вагината си към струята и... чакай малко, за какво говорехме? Ако имаш възможност, сменяй топлината на водата от студена към (полу) гореща, за да разнообразиш усещанията.

Двойни кръгове: Този съвет идва от сайта за сексуално образования OMGYES. С единия от пръстите на ръката си, започни да правиш кръгчета около клитора си, а с един от другата си ръка прави същото, но около отвора на вагината си. Нека долната ръка да прави кръгчета с по-бавно темпо, докато нагласиш собствения си ритъм, който ти доставя най-голямо удоволствие.

След като свикнеш, ще си благодарна за новото умение, което си научила. (Ако ти или твоят партньор искате да получите още интересни съвети за това как една жена наистина иска да бъде докосвана, отидете да разгледате сайта – програмата от 50 обучаващи клипчета там е платена, но има и някои безплатни трикове, които ще разпалят фантазията ви).

Невидимият партньор: Сложи едно дилдо върху стол или леглото си и го „възседни“, след което започни да се движиш с бърза скорост нагоре-надолу, като едновременно с това се отъркваш в секс играчката. Отпусни се не му мисли много – нека бедрата ти се движат в удобен за теб ритъм, докато ти стенеш на висок глас (първо затвори прозорците).

Дори да не можеш да свършиш чрез проникване (забележка: както почти всяка втора жена, която познаваме), при всички положения ще започнеш да се изпотяваш от тази поза. Освен това, тя ще ти помогне да развиеш по-силна чувствителност в зоната на вагината, което ще ти е от огромна полза с истински партньор.

Електро тройка:  Спести известна сума пари и я инвестирай в някоя качествена, ама наистина качествена секс играчка. Или няколко. Препоръчваме ти да избереш такава за орална стимулация, за да създадеш истинска магия за клитора си. През това време, играчка за стимулация на G точката или дори доброто старо дилдо ще разпалят огъня ти отвътре.

Дори да смяташ, че не си толкова чувствителна на вагинална стимулация, щом възбудиш двете ерогенни зони наведнъж, няма да искаш да спреш. Повярвай ни.

TrafficNews.bg