Искате да разнообразите сексуалния си живот? Готови сте да експериментирате? Тогава заложете на храна в леглото. Някои от любимите ви храни (а и напитки) могат да се окажат идеално допълнение към вашите сексуални игри. 

Както добре знаем, има две неща, които мъжете обичат повече от всичко – това са храната и секса. Представете си как би се почувствал партньорът ви, когато го изненадате с комбинация между двете! Разбира се, удоволствието няма да е само за него. С определени храни могат да се случват най-различни приятни неща както за жената, така и за любимия й мъж.

Секс играта, в която се включва храна, е подходяща по-скоро за двойки, които са заедно от по-дълго време и които искат да разнообразят и нагорещят своя сексуален живот. Едно от предимствата на сериозната връзка е, че партньорите се познават достатъчно добре и знаят отлично по какъв начин могат да подлудят половинката си, пише rozali.com. Освен това те не се притесняват да опитват нови и нови неща, тъй като имат достатъчно доверие един на друг. Именно такива отношения са идеални за секс с храна, тъй като никога не можем да бъдем сигурни дали нещо все пак няма да се обърка.

Храната в секса ви дава нова перспектива, от която да погледнете на забавлението в леглото. Представете си само колко секси може да бъде за мъжа да гледа как облизвате пръстите си. Ключовият момент е, че трябва да използвате храната в секса като начин за съблазняване и източник на допълнително удоволствие.

А ето и кои са подходящите храни, които може да включите в секса:

Плодове

Череши, ягоди, грозде, грейпфрут, портокал – това са подходящи храни, с които да започнете. Всички тези плодове трябва да бъдат измити добре, както и нарязани на достатъчно малки парчета. Вие и вашият партньор може да си давате взаимно по хапка от различните плодове. Докосването на устните наред с неустоимия вкус на храната определено може да бъде едно добро и чувствено начало на секса.

Сметана

Това може би е най-разпространената храна в леглото, превърнала се дори в клише. Въпреки това не бива да изключвате възможността да нажежите страстите в леглото с нейна помощ. Сметаната е идеална за „маркиране“ на места, които по-късно трябва да бъдат облизани бавно. Имайте предвид обаче, че млечните продукти по кожата не оставят много добър мирис.

Сиропи

Независимо дали сте фенове на сиропа с вкус на шоколад, или пък на този с кокос, ягода, карамел или банан, едно е сигурно – сиропът може да направи една нормална вечер запомняща се. Вашите чаршафи може и да пострадат, но е почти сигурно, че ще сте облизали всяка ерогенна зона от тялото на своя партньор. Разбира се, вие ще сте получили същото.

Шоколад

В духа на сметаната и сиропа – течният шоколад също е подходящ избор, що се отнася до храната и секса. Не трябва да пренебрегвате и традиционния шоколад на парчета, който също има място в леглото. Разтапящ се шоколад в устата може да бъде много секси, а плъзгането на парче шоколад надолу по тялото би могло да направи нощта доста интересна.

Сладолед

„Маркирането“ на тялото със сладолед е дори още по-вълнуващо, заради студената консистенция на храната. Малкият шок за организма е невероятно възбуждащ наред с целувките и облизванията на партньора. Достатъчно е просто да изберете своя любим вкус.

Мед

Може да съчетаете меда със секса и резултатът наистина да бъде впечатляващ. Опитайте следната игра: Кажете на своята половинка да си затвори очите. Обяснете му също така, че ще намажете някоя част от тялото си с мед, а той не трябва да си отваря очите, докато не я намери с целувки. След това разменете местата си.

Пенливо вино

С него може да опръскате телата си, а след това да ги „почистите“ с език. Освен това редуването на глътка вино и целувка е доста примамливо предложение. Също така може да изсипете директно малко количество от пенливото вино върху тялото на половинката си и след това да го изпиете директно от него.

Лед

Макар че технически това не е храна, ледът е особено секси в спалнята. Използван деликатно, той повишава чувствеността и е идеално средство за повишаване на възбудата.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg