Той е Крисчън Грей, персонажът с най-много частни самолети, за когото сме чували. Шеф е на някаква огромна корпорация с неизвестна на читателите на „50 нюанса сиво“ дейност, но точната му сфера на работа никак не ни вълнува в момента.

Пусни се по течението на мечтите си и си представи две неща: първо, че имаш връзка с невероятно сексапилният Крисчън Грей и второ – че той е готов да ти прави всякакви подаръци, предлагат от cosmopolitan.bg

Яхта, частен самолет, бой с камшик? Какво ли е готов да ти подари мистър Грей, за да те направи своя завинаги?

Зависи от зодията ти!

РАК: Разходка с лодка... така де, яхта. Ти се наслаждаваш и на най-малките моменти, стига да ги прекарваш в компанията на любимите си хора. Но когато мъжът, в който май си влюбена ти предложи голям жест, като разходка с яхта, ти веднага се качваш на борда. Докато плавателното средство пори кристалните води, притесненията ти за мистериозния мъж до теб и странното му понякога държание лека-полека изчезват. Толкова е романтично!

СТРЕЛЕЦ: Дълъг меден месец. Да обикаляш Европа с мъжа на мечтите ти е най-прекрасното нещо, което може да ти се случи някога. С Крисчън току-що сте се оженили, нищо странно или страшно не се е случвало от около седмица и имате шанс да правите секс в джакузи. Ще обърнеш внимание на шестото ти чувство, че нещо ужасно и свързано с Крисчън събитие е на път да се случи, когато се завърнеш у дома. Но първо трябва да си довършиш платото френски сирена и да си доизпиеш виното.

БЛИЗНАЦИ: Полет с хеликоптер. Обожаваш разнообразието, а нищо не е по разнообразяващо от среднощен полет от Портланд до Сиатъл. Няма значение, че едва познаваш мъжа, който пилотира хеликоптера. Как би могла да му устоиш, когато закопчава колана ти с думите „Няма как да избягаш сега“! Подобни действия и думи ти действат като инжекция с адреналин и феромони. Може ли да се прави секс с пилота по време на полет? Не, не може!

СКОРПИОН: БДСМ стая. Като начало, фактът че Крисчън може да си позволи да отдели цяла стая за свои цели, докато ти едва побираш всичко си бельо в чекмеджето, те възбужда неимоверно. И то не каква да е стая. Секс стая! Дори ще се постараеш да пренебрегнеш факта, че любимият ти има доста странни разбирания за подчинението и не може да разграничи БДСМ игричките от истинския живот. Какво ти пука, винаги си искала да те напляскат по дупето, а и Крисчън е то-о-лкова секси.

РИБИ: Интимност и разбиране. Ти си чувствителна и имаш нужда да усетиш близост и стабилност от мъжа, в когото си влюбена. Наясно си с безчувственото порно минало на Крисчън и всичко, за което мечтаеш е той да отвори сърцето и душата си пред теб. Подобен емоционален подарък е безценен за теб. Не ти трябват скъпи яхти и частни самолети. Любов. Любов е всичко, от което се нуждаеш.

ЛЪВ: Бал с маски. Крисчън е наясно с твоята склонност към посещаването на драматично пищни събития. Секси бал с маски? Точно като за теб! А и какво по-драматично от това да видиш бившата на гаджето ти, която те предупреждава да стоиш далеч от него? Пък и фактът, че имаш топчета във вагината си допълнително нажежава и без това горещата обстановка. А и дантелената маска ти стои супер секси!

ВЕЗНИ: Незабравим годеж. Ти си непоправима романтичка и едно украсено с цветя, увенчано с фойерверки е мечтаният (и скъп) жест, който ще те накара да забравиш, че бъдещият ти съпруг е събрал толкова черни точки в тефтера, че сигурно ще се разведете до година след брака.

ДЕВА: Частен самолет. Твоята скромна природа и загрижеността ти към околната среда донякъде те карат да се чувстваш виновна, че си човекът, който ще може да си лети където му се поиска, когато му се поиска. Но честно казано, готова си да пожертваш принципите си, ако това означава да не бъдеш притисната между двама хъркащи пътници в продължение на 14 часа, както се случва по време на обикновените полети.

ВОДОЛЕЙ: Изискана вечеря с неочакван край. Откакто излизаш с Крисчън, си имала възможността да вечеряш във всеки луксозен ресторант в радиус от 100 км поне веднъж. Истинска благословия за стомаха и Instagram профила ти! Но ти обичаш да разговаряш и споделяш, а Крисчън хич не си пада по разискването на важни теми. Ето защо, когато решава да свали бикините ти на публично място, той внася необходимото разнообразие в иначе започналите да стават скучни вечери.

ОВЕН: Твоята работа-мечта. Ти се гордееш с кариерата си и не пропускаш възможност да се издигнеш на работното място. Разбира се, ти не трябва да правиш каквото и да било, за да получиш позицията на мечтите си, защото Крисчън току-що купи цялата компания и ти я даде като подарък. (Нещо, което колкото и да е странно бе посрещнато без капка завист от останалите служители.) Но какво пък толкова! Обожаваш мъже, които ти помагат да се вмъкнеш там, където ти е мястото по право.

ТЕЛЕЦ: Къща-изненада. Ти си умираш за домашния уют и Крисчън много добре знае това. Вече си купила пакет за кабелна телевизия с над 200 канала и ръмжиш неодобрително, когато любимия ти предлага пътешествие. Очевидно, най-подходящият подарък за теб е масивна къща, закупена без твоето знание, както и секси архитект, с който се налага да прекарваш свободното си време.

КОЗИРОГ: Нов лаптоп. Ти си практичен човек и не би се впечатлила от по-пищните жестове на Крисчън. Но после се замисляш... не си сменяла лаптопа си от 2012 година, така че е тъпа идея да откажеш лаптоп за хиляди левове. Да, той не идва съвсем безплатно – първо трябва да се съгласиш на някои БДСМ условия, както и да изчетеш един скучен и суховат договор. Ех, гледането на сериали на новия ти лаптоп ще трябва да почака...