Овен

Тази седмица съсредоточете усилията си за това да подобрите отношенията ви с колегите. Бъдете подготвени за някои проблеми в документацията във вторник. В сряда не започвайте нищо ново. Ако някъде е наложително да отстраните хаоса или да укрепите позиции – действайте в сряда. В четвъртък и петък намалете броя на задачите до минимум, повече внимание отделяйте на преговори с партньори.

Телец

Това е седмица, която да посветите на уреждането на личния ви живот. Колко и какви компромиси ще направите може да решите само и единствено вие. Важното е да сте сигурни в решението си. В работата ви очаква приятна изненада в средата на седмицата. Може да се превърнете в основна фигура сред колегите ви, но не забравяйте, че това ще изисква и сериозна доза отговорност от ваша страна. Седмицата не е подходяща за закупуването на големи електроуреди.

Близнаци

Тази седмица няма да ви поднесе всичко на тепсия, но пък ще има яснота на хоризонта. Понеделник, както е напълно нормално няма да е най-веселият ви ден, но може да се спасите от унищожителните мисли като се потопите в работа и не излизате от там възможност най-дълго време. В средата на периода е възможно емоциите ще ви пречат реално да оценявате ситуациите, възможни са конфликти, резки решения и действия.

Рак

Най-важната ви задача през тази седмица ще бъде да се пазите от чувството на неудовлетвореност от съществуващото положение в делата и отношенията с любимите хора. Това може да бъде сериозна пречка за наистина важните неща, които предстоят пред вас. През последните два работни дни се опитайте да не драматизирате. През почивните дни е важно да разчистите съзнанието си за нови хора и събития.

Лъв

Това е седмица на динамичността. Дните едва ли ще ви оставят да заспивате рано и спокойно. Още от понеделник и вторник ще стане ясно, че това ще е един сложен ден. Ако е възможно си вземете почивка или отложете срещи, по време на които от вас ще се иска заявяване на позиция и подписването на документи. През почивните дни има риск да ви подразнят крайните изисквания и желания на ваши роднини или близки.

Дева

Това е седмица на баланса. В първите дни от периода усложняването на обстоятелствата и довеждането на някоя тема до краен предел може да ви тласне към важно, но и рисковано решение. В сряда обърнете специално внимание на внезапните откровения и идеи от страна на човек, който от скоро присъства в живота ви. Имате сериозни планове за почивните дни, но съществува и риск да се скарате с любимия си. Преценете добре дали си заслужава това, което отстоявате пред него толкова ревностно.

Везни

Това е седмица за промяна. Бъдете сигурни, че Съдбата ще ви помага във всичко, в което се ръководите от положителни намерения и морални устои. Не си позволявайте да критикувате, когото и да е. Лесно е да се говори отстрани, но никой не знае какво му е на другия.

Скорпион

Това е седмица за борба за надмощие. Още в началото на периода в личния живот ситуацията може да ви се стори кризисна, а партньорът ви да прояви упоритост или егоизъм. Не се оставяйте на отрицателните чувства на меланхолия и безпомощност, а направете всичко възможно, за да се забавлявате. През почивните дни използвайте промените, за да обновите уговорките с ваши приятели, пише Iwoman.bg

Стрелец

Това е седмица за релакс и разпускане. Много е важно да си поемете глътка въздух, макар че понеделник ще ви посрещне със сериозни предизвикателства. Във вторник вложете максимум усилия в това, което правите, но не очаквайте прекалено много от другите. В сряда и четвъртък емоциите ще ви пречат да мислите рационално и ще ви отвличат от първостепенните задачи, не че това е нетипично за вас, но сега ще сте склонни на повече грешки.

Козирог

Това е седмица на приятелството. Събитията ще ви покажат кой е до вас безкористно и кой преследва някакви цели. Бъдете нащрек с конкуренцията. В средата на седмицата може да усетите силна става емоционалната неудовлетвореност, но избягвайте желанието да си кажете всичко, което мислите, особено на близки приятели. През почивните дни най-добре се ориентирайте върху общите семейни въпроси и не се фокусирайте единствено върху собствените ви желания.

Водолей

Сега може да си дадете сметка доколко различни сте с важен за вас човек. Това не означава да го отхвърляте. Много често противоположностите се привличат. Такъв е и този случай. Просто трябва да се толерантни и да уважавате чуждото мнение. Така ще разберете какво богатство е да имаш за приятел, който разбира нещата, които са непонятни за вас. Така може да получите безценна информация. В петък не прекалявайте с алкохола и най-добре прекарайте вечерта у дома в тиха и спокойна обстановка.

Риби

Това е седмица на изненадите. При това приятните. Те ще дойдат от самите вас. Сега може да си пожелаете и невъзможното и има голяма вероятност то да се сбъдне. Бъдете верни на желанията си, но най-вече на принципите си. С партньора ви може да възникнат различия. От нивото и на двама ви зависи дали те ще се превърнат в двигател за развитие на връзката ви или ще доведе до раздяла. Не забравяйте, че каквото и да става, то е за добро. Погрижете се за здравето си. Нека движението бъде ваш верен приятел на прага на лятото.