Доказано е: жените, които използват лубрикант, изпитват повече удоволствие в секса, отколкото тези, които не го правят, пише Cosmopolitan.bg.

Имаш нужда от няколко идеи как да използваш  съдържанието в бутилката? Ние измислихме няколко...

- Вземи една четка за рисуване с нежен косъм и го „боядисай“ с лубрикант. Докато свършиш, той ще се е побъркал.

- Остави го да те види как слагаш ароматизиран лубрикант на устните си. След като станат хубави и блестящи, слез един етаж по-надолу.

- Сложи една опаковка в хладилника. По-късно, изстискай няколко капки на кръста на гаджето си и му направи масаж – това ще го накара да изтръпне.

- Кажи му да те намаже обилно с лубрикант, но при едно условие – да не използва ръцете си.   Така ще му се наложи да прояви малко творчество.

- Смеси няколко аромата, за да създадеш нови комбинации, като „ягодов банан“.

- Намажи с ароматизиран лубрикант гърдите си и направи една черта от вътрешната част на бедрата си – от коленете до малката си приятелка. След това му предложи да последва чертата с ръце.

- Капни една капка на върха на презерватива му преди да си го сложи, за да увеличиш удоволствието му.

- Купете си различни марки обикновен лубрикант и дайте оценка на качествата им – колко влажни са, какъв вкус имат и колко време издържат.

- Има едно нещо, за което лубрикантите на силиконова основа са перфектни – секс под душа (те не се отмиват, като естествените и тези на водна основа). Затова дръж една тубичка близо до шампоана си за всеки случай.

- За да го побъркаш „на ръчна“ започни с лубрикант със загряващ ефект. След няколко минути измий ръцете си. След това премини на охлаждащ. Различните усещания ще го подлудят.

- По време на секс, намажи пръстите си и масажирай перинеума му (зоната между пениса и тестисите).

- Намажи гърдите си и разтъркай с тях най-горещите му точки.

- Завържи очите му и провери дали ще може да открие разликата между устните и пръстите ти, които са намазани с лубрикант. След това се разменете и го накарай и той да направи същото.

- Сложи малко лубрикант на дланта му, след това го остави да разтрие клитора ти с нея. Когато започнеш да се възбуждаш, виж дали той може да довърши започнатото само с уста.

- Намажи зоната около пубисната му кост, за да усещаш онова изтръпващо чувство при всеки тласък.