Болката и удоволствието стимулират отделянето на ендорфин от тялото ви. Така че ако се научите как да преплитате болката и сексуалното удоволствие, практикувайки по-груб секс, ще достигнете до съвсем нови усещания в интимно отношение, към които дори може да се прострастите.

Мнозина смятат, че грубият секс е само за порно звездите, еротичните филми и двойките, които не изпитват интимни чувств аи уважение помежду си, а са заедно просто заради секса. Всъщност рецептата за грубия секс съвсем не е толкова садистична колкото си мислите, пише Rozali.com.

Ето кои са 15-те съставни части на грубия секс, като дори и само някои от тях да използвате, ще подобрите значително сексуалния си живот, без да окажете негативно въздействие върху емоционалната ви връзка с партньора.

Стонове и викове.

Дори и да не ви идва отвътре да викате, опитайте и ще видите колко освободена и дива ще се почувствате. Когато преодолеете вокалните си задръжки, ще паднат и много от задръжките ви в леглото, така че нищо чудно да се окажете в главната роля и поза "Ездачка", наслаждаваща се на секси галопиране.

Хапане.

Използването на зъби в леглото е идеален начин да провокирате скрития хищник у вас. Захапете партньора си леко, а после по-силно, без да се стига до кръв и белези, като се фокусирате върху ерогенните зони в областта на шията.

Използвайте ноктите си.

Това особено много възбужда мъжете и води до прилив на адреналин.

Хванете се за косите.

Буквално. Използвайте косата като юзди. Лекото подръпване и прокарването на пръсти в косата са нещата, които се засилят сексуалното удоволствие.

Агресивни движения.

Преминете от плавно в дълбоко и агресивно проникване. Тласъците в комбинация с други елементи на грубия секс безспорно ще ви изведат до разтърсващ оргазъм.

Изпепеляващ шамар.

В БДСМ секса шамарите по дупето са идеален начин да разпалите сексуалното желание и да извадите наяве животното в себе си.

Мръсни думи.

Много хора се възбуждат в леглото при използването на мръсни думи. Така че обогатете речника си със сексуални обиди и обсъдете с партньора ви сексуалните ви желания.

Завръзване.

Използването на въжета, вратовръзка, белезници и прочие, за да завържете партньора си обикновено за таблата на леглото е една особено възбуждаща част от грубия секс. Силното желание да помръднете, да хванете партньора си, да направите каквото и да било, но невъзможността да го направите, защото сте завързани, действа особено възбуждащо.

Секс играчки.

Те са класически елемент на грубия секс. Несъмнено ще разнообразят сексуалния ви живот и ще ви изведат до нови сексуални усещания.